Cum să cumpărați un telefon mobil?

Poate că a venit momentul să vă înlocuiți telefonul mobil sau doriți să ajutați pe cineva să își aleagă primul telefon?

Achiziționarea unui nou telefon mobil poate reprezenta o cheltuială importantă, așa că este o decizie care merită analizată cu atenție, deoarece este posibil să fie un dispozitiv pe care îl veți folosi în fiecare zi în următorii câțiva ani. Așa că este important să o alegeți pe cea potrivită!

În prezent, smartphone-urile au devenit o parte integrantă a vieții noastre.
Le folosim pentru a comunica, pentru a ne juca, pentru a face fotografii, pentru a asculta muzică, pentru a salva documente în cloud, pentru a ne planifica traseul, pentru a naviga pe internet sau chiar ca o bancă de energie pentru a încărca alte dispozitive.

Un telefon mobil perfect înlocuiește aparatul foto, oferă informații actualizate, vă oferă distracție în timpul deplasării și bateria rezistă până ajungeți acasă.
Într-o mare de opțiuni, cumpărarea unui telefon poate părea un proces descurajant și, cu siguranță, există o mulțime de întrebări la care o să vă oferim un răspuns în acest ghid de cumpărare:

  • La ce trebuie să vă gândiți pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un telefon mobil și ce caracteristici are fiecare dispozitiv?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți dimensiunea ecranului, sistemul de operare, camera foto și bateria?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Care sunt implicațiile telefoanelor mobile asupra sănătății?

Citiți ghidul nostru de cumpărare detaliat care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas pentru a alege cel mai bun telefon mobil pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de telefon mobil doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un telefon mobil.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Telefoane mobile și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Dimensiune, formă și design
Sistemul de operare
Memorie
Display
Camera foto

Alți parametri importanți

RAM
Baterie

Noutăți despre care trebuie să stiți

• 5G

Cu viteze de până la 100 de gigabiți pe secundă, 5G este de sute de ori mai rapidă decât 4G. Tehnologia 5G este o rețea fără fir de a cincea generație, cu standarde inițiale stabilite la sfârșitul anului 2017. 5G este important nu numai pentru că permite utilizarea a milioane de dispozitive la viteze ultra-rapide, ci și pentru că are potențialul de a transforma viețile oamenilor din întreaga lume, deoarece progresele tehnologice contribuie la îmbunătățirea vieții. 5G este mai inteligentă, mai rapidă și mai eficientă decât 4G, promițând viteze de date mobile care depășesc cu mult cele mai mari viteze de bandă largă la domiciliu disponibile în prezent pentru consumatori.

Așadar, dacă transferul rapid de date este important pentru dumneavoastră, dacă manipulați, trimiteți sau descărcați o mulțime de documente de mari dimensiuni, atunci dați clic pe lista de telefoane mobile compatibile cu 5G.

Vă recomandăm să vă asigurați că verificați acoperirea 5G a operatorului dvs. de telefonie mobilă, deoarece accesul poate varia sau poate fi limitat în unele zone din România.

• NFC

NFC este o comunicare pe rază scurtă de acțiune și permite telefoanelor, tabletelor, laptopurilor și altor dispozitive să partajeze cu ușurință date cu alte dispozitive echipate cu NFC. În viața de zi cu zi, una dintre cele mai populare forme de partajare a datelor cu NFC este reprezentată de plățile fără contact. Dacă vă place să vă folosiți telefonul pentru plăți contactless, asigurați-vă că alegeți un telefon cu NFC!
Consultați ofertele noastre pentru smartphone-uri NFC.

Să fiți precaut

Problemele de sănătate cauzate de utilizarea telefoanelor mobile - Este bine cunoscut faptul că radiațiile RF (radiofrecvență) au un efect "termic" foarte mare, ceea ce înseamnă că ridică temperatura corpului. Poate exista îngrijorarea că nivelurile scăzute de radiații RF emise de telefoanele mobile, pot cauza probleme de sănătate pentru utilizatori, cum ar fi dureri de cap, depresie sau anxietate. (Referinţă)

În general, există o legătură directă între dependența de telefonul mobil și sănătatea psihologică. Utilizarea excesivă a telefonului poate avea un impact negativ asupra sănătății mentale a adolescenților: aceștia pot părea nervoși și obosiți.

În general, există o legătură directă între dependența de telefonul mobil și sănătatea psihologică. Utilizarea excesivă a telefonului poate avea un impact negativ asupra sănătății mentale a adolescenților: aceștia pot părea nervoși și obosiți.

Dacă doriți să cumpărați un telefon mobil pentru copilul dumneavoastră, trebuie să știți că vârsta medie este între 12 și 13 ani, dar atunci când alegeți un dispozitiv pentru fiul sau fiica dumneavoastră, ar trebui să fie o decizie informată, personală, care poate varia în funcție de maturitatea și nevoile copilului. Înainte de a-i cumpăra copilului tău un smartphone, ar trebui să te gândești și să-ți pui următoarea întrebare: de ce are nevoie de un telefon mobil?

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de smartphone-uri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal telefon mobil pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Alegeți cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră!

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce telefon mobil este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!

Accesorii

De la calculatoare la aparate foto și o serie întreagă de alte funcții, telefoanele mobile pot face acum aproape orice. Bineînțeles, există întotdeauna caracteristici care lipsesc, dar, din fericire, industria accesoriilor pentru telefoane mobile, aflată în continuă evoluție, umple aceste goluri.

Unul dintre cele mai populare produse sunt căștile - dacă doriți să ascultați muzică sau să efectuați un apel, există o mulțime de tipuri din care puteți alege. Dacă noul dvs. telefon nu are o mufă jack sau dacă preferați să folosiți accesorii Bluetooth, puteți alege între headset-uri. Sau vă îngrijorează frumusețea și designul telefonului dvs. mobil? Veți beneficia de huse pentru telefon realizate dintr-o varietate de materiale sau de protecții pentru ecran. Dacă folosiți aplicații care consumă multă energie sau jucați multe jocuri, un power bank sau o baterie externă vă va permite să vă reîncărcați telefonul ori de câte ori aveți nevoie.

Desigur, există multe alte accesorii din care puteți alege: suport auto, încărcător pentru telefon mobil, boxe portabile, brățări fitness, smartwach - depinde de dvs. să decideți care dintre ele vă va ajuta să profitați la maximum de telefonul dvs.