Cum să cumpărați tastatură?

Pentru orice utilizator de calculator, cel mai important dispozitiv de intrare este tastatura și mouse-ul. Pe termen lung, alegerea tipului potrivit este esențială pentru a lucra confortabil și eficient, și vă puteți chiar proteja sănătatea alegând un model cu o ergonomie adecvată. Desigur, confortul înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți.

Există mai multe considerente de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o tastatură și merită să analizați cu atenție toate modelele posibile pentru a o găsi pe cea ideală.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi o tastatură și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce ar trebui să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, modelului sau caracteristicilor suplimentare?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea o tastatură pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Pentru a preciza ce tastatură doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă tastatura.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Tastatură și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Puneți-vă ideile în ordine

Gândiți-vă la ce doriți să folosiți produsul. Dacă îl folosiți pentru activități generale de birou, perifericele generale sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Există, desigur, piese mai specializate care sunt mai potrivite pentru persoanele care lucrează în domeniul graficii sau în domenii similare.

Un alt dispozitiv popular este tastatura gamer, care este recomandată pentru gameri. Există, de asemenea, mai multe tipuri. Așadar, primul și unul dintre cele mai importante aspecte este să stabiliți exact la ce va fi folosit produsul, la ce îl veți folosi cel mai mult.

Este important să decideți în prealabil din ce gamă de prețuri doriți să alegeți. De exemplu, modelele mai scumpe nu sunt neapărat mai scumpe din cauza funcției lor; în multe cazuri, aspectul, designul, concepția generală sunt cele care determină costul - ca în cazul multor produse tehnice. Uneori, producătorii adaugă multe caracteristici la un produs pe care utilizatorul mediu nu le folosește.

În general, dacă intenționați să vă folosiți tastatura pentru o perioadă lungă de timp și pentru o utilizare zilnică, ar trebui să alegeți un produs de calitate superioară și să acordați prioritate confortului și ergonomiei; dacă vă puteți permite, puteți alege un aspect mai specializat, deoarece o piesă specială și atractivă va îmbunătăți mediul în care se află calculatorul și biroul dumneavoastră.


Cele mai importante aspecte

Preț
Mecanic sau rubber dome?
Cu fir sau fără fir?

Alți parametri importanți

Tastatura tradițională / dimensiunea standard și tastatura TKL (tenkeyless)
Iluminare LED și RGB

Noutăți despre care trebuie să stiți

Utilizatorii care doresc să profite la maximum de tastatura lor ar trebui să ia în considerare achiziționarea unei tastaturi multimedia. Tastaturile multimedia au, pe lângă tastele standard, și alte taste funcționale. Aceste dispozitive sunt concepute în primul rând pentru gameri, adesea cu retroiluminare cu LED-uri RGB, ceea ce face ca toate tastele să fie perfect vizibile. Acestea sunt tastaturi durabile și rezistente, pe care jucătorii le pot folosi mult timp.

Așa-numitul ghosting al tastaturii este un fenomen, un fel de funcție de siguranță, în care apăsarea a 6 taste o dată pe tastatură face ca celelalte taste să nu mai funcționeze.

Tastaturile cu anti-ghosting sunt concepute pentru a face față acestui fenomen. În plus față de cele de mai sus, chiar dacă sunt apăsate toate tastele, această funcție vă permite să introduceți toate caracterele sau comenzile importante.

Aceasta este o caracteristică tipică pentru tastaturile pentru gameri, de exemplu, în cazul în care, în jocurile jucate singuri sau în perechi, jucătorii trebuie adesea să apese mai multe taste în același timp sau să împartă o tastatură, astfel încât experiența de joc să nu fie limitată de numărul limitat de taste care pot fi utilizate.

Să fiți precaut

Trebuie să vă protejați tastatura în primul rând de solicitările mecanice externe. Desigur, mulți producători oferă produse care pot rezista la acest lucru, dar pentru majoritatea produselor trebuie să fiți atenți la daunele cauzate de lichide, reziduuri alimentare și obiecte grele.

Înainte de a cumpăra, verificați întotdeauna limba tastaturii, dacă are caractere în limba engleză sau română și litere cu diacritice, precum și structura tastelor, pentru a vă asigura că tastatura corespunde pe deplin nevoilor dumneavoastră anterioare sau noi.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de tastaturi care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă aleageți cea mai potrivită.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală tastatură pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce tastatură este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!