Cum să cumpărați un smartwatch, brățară fitness?

Ceasurile inteligente high-end de astăzi au din ce în ce mai multe funcții și sunt chiar asemănătoare, dar nu putem spune că sunt chiar la fel. Începând de la mari firme din domeniul tehnologiei, cum ar fi Apple, Samsung sau Fitbit, până la producători tradiționali de ceasuri, cum ar fi TAG Heuer sau Fossil, există nenumărați producători care oferă ceasuri inteligente care pot afișa notificări și pot rula aplicații. Gamele Apple Watch sau Samsung Galaxy Watch, care se reînnoiesc în fiecare an, depășesc constant limitele capacităților smartwatch-urilor.


Deși ceasurile inteligente pot varia în ceea ce privește designul și funcționalitatea, în general, acestea vă pot ajuta să economisiți timp și să vă supravegheați sănătatea. Din ce în ce mai multe modele sunt dotate cu senzori care vă ajută să vă urmăriți activitatea fizică, de exemplu monitorizarea ritmului cardiac sau folosirea GPS. Unele modele sunt promovate în mod special ca o extensie a telefoanelor mobile, în timp ce altele sunt văzute ca un instrument de susținere a unui stil de viață mai sportiv. Iar unele ceasuri inteligente pot funcționa chiar și independent de telefonul mobil.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un smartwatch și care sunt capacitățile fiecărui dispozitiv?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când determinați prețul, tipul de display al ceasului sau dispozitivele compatibile și funcțiile încorporate?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea un smartwatch pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de smartwatch sau brățară fitness doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un smartwatch sau o brățară fitness.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Smartwatch, brățară fitness și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Cumpărați ceasul inteligent mult dorit doar dacă v-ați asigurat că este compatibil cu telefonul mobil! Un bun exemplu în acest sens este Apple Watch, care este compatibil doar cu Apple iPhone, așa că, dacă aveți un telefon Android, va trebui să căutați un alt model. Ceasurile inteligente care folosesc Google Wear OS și Samsung Tizen pot funcționa atât cu dispozitive Android, cât și cu iPhone, dar cu iPhone au mai puține funcții.

Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch pentru a vă urmări mai eficient activitatea sportivă, alegeți unul cu un senzor de ritm cardiac și GPS încorporat!

Să luați în considerare durata de viață a bateriei ceasului inteligent! Ceasurile inteligente hibride, care se aseamănă cel mai mult cu un ceas de mână tradițional, au cea mai mare autonomie a bateriei, dar nu au un ecran tactil.

Verificați cât de ușor este să utilizați și să înlocuiți cureaua ceasului! Înainte de a cumpăra, merită, de asemenea, să verificați dacă este disponibilă o curea de schimb pentru ceasul dumneavoastră.

Cele mai importante aspecte

Preț
Sistem de operare și compatibilitate
Display OLED sau LCD
Ecran tactil sau design tradițional
Alegerea aplicațiilor
Funcții de fitness, monitorizare a ritmului cardiac și GPS

Alți parametri importanți

Design și personalizare
Apeluri telefonice și funcții de plată
Durata de viață a bateriei și încărcarea

Noutăți despre care trebuie să stiți

Între cele mai noi ceasuri inteligente și brățări fitness, sportivii de toate categoriile pot găsi dispozitivul potrivit pentru ei. Mulți producători oferă până la zeci de moduri de antrenament predefinite, până la nivel profesional, astfel încât fiecare să poată găsi cel care i se potrivește cel mai bine.

Multe produse din gama de prețuri mai mari au, de exemplu, un barometru de altitudine și o busolă, un accelerometru sau chiar vă ajută să verificați dificultatea terenului planificat și să vă planificați traseul.

Monitorizarea ritmului cardiac, măsurarea nivelului de oxigen din sânge sau monitorizarea somnului vă pot ajuta să vă mențineți sănătoși.

Să fiți precaut

Folosiți ceasul inteligent pe vreme ploioasă sau în apropierea apei, în funcție de faptul că are sau nu proprietăți de rezistență la apă. Opriți întotdeauna dispozitivul în caz de udare.

Manipulați cu grijă display-ul ceasului, deoarece suprafața acestuia poate fi sensibilă - se poate zgâria sau crăpa. Pentru curățare, utilizați un material moale, care nu zgârie, cum ar fi o cârpă de curățare recomandată pentru curățarea ochelarilor.

În cazul unei defecțiuni, nu dezasamblați ceasul, ci lăsați-l la service - atât de dragul garanției, cât și pentru a vă asigura în continuare de buna funcționare a acestuia.

Atunci când vă conectați la dispozitive inteligente, asigurați-vă întotdeauna (ca și în cazul calculatoarelor și al altor dispozitive) că pe dispozitiv nu sunt instalate aplicații nedorite sau viruși. Acceptați numai cereri de conectare din surse de încredere.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de smartwatch-uri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal smartwatch pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Din punct de vedere al prețului, puteți alege chiar și pe cel mai ieftin
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce smartwatch este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!