Cum să cumpărați skateboard?

Sunteți pasionați de lumea skateboarding-ului și sunteți pe cale să descoperiți ce stil vă place cel mai mult? Din cauza naturii sportului - viteza și impactul mișcărilor, săriturilor și coliziunilor - calitatea fiecărei componente, de la placă la rulmenți, este un aspect important în momentul alegerii. Fie că vă simțiți confortabil pe rampa U, fie că mergeți pe obstacole în parc, fie că mergeți în oraș și preferați trucurile urbane, aruncați o privire la diferitele părți ale plăcii pe care le-am prezentat mai jos.

Cumpărarea primului skateboard este o experiență copleșitoare și incitantă, mai ales pentru că prima interacțiune cu skateboardingul va determina probabil modul în care veți face față în viitor. Frumusețea skateboardingului este dată de faptul că nu este nevoie de multe lucruri, nu ai nevoie de mult echipament. Simplitatea sa este măreția sa.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un skateboard și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau materialului?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui skateboard care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel skateboard doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un skateboard. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Skateboard și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Experiența și vârsta
Stilul
Placa
Formă
Dimensiune
Curbura
Material
Roți

Alți parametri importanți

Diametru
Duritate
Lățime
Înălțime
Duritatea cauciucului
Greutatea maximă suportată
Componente și accesorii

Lucruri interesante despre care trebuie să știți

Design special

Pe lângă skateboard-urile clasice, puteți obține și un design mai puțin obișnuit, care este mai potrivit pentru nevoile dvs. individuale. Există pe piață o serie de modele care sunt potrivite în special pentru mersul în oraș, turele lungi sau skateboardingul înainte de școală.

Știați că?

Mulți oameni cred că calitatea roții sau construcția plăcii determină viteza cu care poți merge pe ea. Însă studiile au arătat că rulmenții joacă un rol important în acest sens. În cazul în care rulmentul este setat mai ridicat, se obține o placă de skateboard mai rapidă în comparație cu o versiune tradițională.

Să fiți precaut

Întreținerea rulmenților

Rulmenții trebuie întreținuți cu maximă atenție, și nu doar după utilizarea în ploaie. Praful și alte resturi mici vor bloca, de asemenea, roțile și vor degrada capacitatea de rulare a întregului skateboard. Înainte de curățare, roțile trebuie îndepărtate de pe axă și rulmenții trebuie îndepărtați. Acest lucru nu este întotdeauna ușor. În astfel de cazuri, încălziți roțile cu ceva, cum ar fi un uscător de păr. Rulmenții sunt mai predispuși să se slăbească și să alunece mai ușor. În funcție de tipul, deschideți rulmentul și curățați-l cu o periuță de dinți veche, folosind un agent de curățare special conceput în acest scop. Dacă nu aveți la îndemână un produs de curățare adecvat, apa cu săpun sau benzina sunt suficiente. După curățare, uscați bine rulmenții, lubrifiați-i cu ulei și resigilați-i.

Cu toate acestea, skateboardingul este încă un sport mai mult sau mai puțin extrem, așa că nu trebuie să uităm de siguranța de bază. Aceasta ar trebui să includă cel puțin o cască și, eventual, apărătoare pentru genunchi și coate. Pentru copii sunt disponibile și mănuși de protecție.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de skateboard-uri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal skateboard pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce skateboard este cea mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!