Cum să cumpărați un scaun rotativ?

Munca sedentară, munca pe calculator în timpul liber, jocurile pe calculator influențează foarte mult starea coloanei noastre vertebrale. Un scaun de birou ales în mod corespunzător nu numai că poate contribui la o postură corectă și la reducerea durerilor de spate și de gât, dar poate, de asemenea, să crească eficiența într-o anumită măsură. Prin urmare, alegeți întotdeauna cu atenție scaunul de birou, în special în funcție de cât timp intenționați să stați pe el în timpul zilei.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un scaun rotativ și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau materialului?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui scaun rotativ care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de scaun rotativ doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.
În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un scaun rotativ.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Scaun rotativ și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Înainte de a alege un scaun de birou, trebuie să vă puneți următoarea întrebare: Cât timp voi petrece în scaun? Cerințele de echipare și mecanismul scaunului pot varia în funcție de preferințele individuale. Cu toate acestea, ca un ghid de bază, aceste cerințe pot fi clasificate în funcție de timpul mediu petrecut în fața unui computer.


Cele mai importante aspecte

Preț
Utilizarea scaunului

Alți parametri importanți

Principalele tipuri de mecanică
Greutate maximă suportată
Materiale, accesorii

Lucruri interesanta despre care trebuie să știți

Vă recomandăm să achiziționați un covor de protecție sub scaune pentru a proteja podeaua. Acesta este vândut separat în diferite versiuni pentru toate tipurile de pardoseală. Materialul cel mai comun este policarbonatul transparent.

Nu este nevoie să cumpărați scaune de birou ortopedice speciale pentru un confort maxim. De multe ori este suficient să achiziționați produsele auxiliare de reabilitare adecvate, printre care vă recomandăm rolele lombare, cotierele antiderapante, pernele de echilibrare sau cotierele ergonomice respirabile.

Dacă mai multe persoane folosesc scaunul de birou, alegeți un model cu reglaj maxim al tuturor părților, astfel încât scaunul să poată fi adaptat la fiecare persoană în parte.

Cum să reglați scaunul de birou:

 1. Scaunul de birou este reglat în funcție de înălțimea, greutatea, lungimea picioarelor și nevoile fiecărui utilizator.
 2. Atunci când se reglează, așezați-vă cât mai mult pe spate pe scaun, astfel încât fundul să atingă spătarul. Suportul lombar ar trebui să susțină spatele exact la nivelul șoldurilor, nu mai sus sau mai jos.
 3. Reglați înălțimea scaunului în funcție de înălțimea mesei și în așa fel încât picioarele să ajungă până la podea. Este important ca distanța dintre marginea din față a șezutului și rotulă să fie de cel puțin 5 cm. În caz contrar, împingeți șezutul în spate.
 4. Așezați-vă cu șoldurile sprijinite de suportul lombar și nu vă mișcați înainte pe scaun. Atâta timp cât nu stați direct pe șoldul de șezut, vă suprasolicitați coloana lombară și riscați să aveți dureri de spate.
 5. Nu uitați că statul rigid chiar și în cel mai sofisticat scaun nu este sănătos. Așadar, nu uitați să vă întindeți gâtul și pieptul în mod regulat. În timpul lucrului la birou, este o idee bună să vă ridicați de la birou mereu și să faceți cel puțin o plimbare minimă.

Să fiți precaut

Trebuie să stabiliți neapărat numărul de persoane care vor folosi scaunul de birou, deoarece ar trebui să alegeți unul care are mai multe opțiuni de reglare pentru a-l face confortabil pentru fiecare. Alegeți în funcție de greutatea și înălțimea dumneavoastră, deoarece persoanele înalte și cele scunde au nevoi diferite atunci când aleg un scaun de birou. Gândiți-vă cât timp veți petrece la birou, indiferent dacă veți scrie pe calculator sau pe hârtie, dacă veți desena, dacă veți face alte activități sau dacă vă veți juca. Indiferent de timpul pe care îl petreceți pe scaun, ridicați-vă și plimbați-vă la fiecare oră pentru a evita să vă încordați coloana vertebrală și să vă mișcați membrele.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de scaune rotative care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal scaun rotativ pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce scaun rotativ este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!