Cum să cumpărați placă de întins părul?

Mergeți la o petrecere, la restaurant sau pur și simplu nu știți ce să faceți cu părul dumneavoastră? O placă de întins perfectă poate face față părului gros sau fin și vârfurilor despicate. Există modele care nu numai că pot îndrepta, dar pot fi folosite și pentru ondularea și creponarea părului.

Materialul și designul plăcilor de întins, intervalul de temperatură și caracteristicile suplimentare, cum ar fi oprirea automată sau ionizarea, joacă un rol important în alegere. Acestea fac ca placa de întins să fie nu numai mai eficient, ci și mai plăcut de utilizat. Aflați mai multe despre această gamă și alegeți aparatul de styling ideal!

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi o placă de întins părul și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau amplasării?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale plăcii de întins părul care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel placă de întins părul doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă o placă de întins părul. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Placă de întins părul și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Ideile dvs. și tipul de păr sunt esențiale atunci când alegeți o placă de întins părul. Aceste informații vă vor ajuta să determinați un anumit tip de placă de întins, intervalul de temperatură și alte caracteristici utile.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Performanță
Reglarea temperaturii
Viteza de încălzire
Materialul plăcilor

Alți parametri importanți

Funcția plăcii de întins părul
Controlere
Ergonomie și accesibilitatea folosirii
Alte funcții

Lucruri interesanta despre care trebuie să știți

Înainte de a începe să vă coafați, ar trebui să învățati regulile de bază ale aranjării în siguranță a părului cu placa de întins părul pentru a obține cele mai bune rezultate posibile fără a-ți deteriora părul.
Mai întâi trebuie să vă pregătiți părul pentru călcat. Acesta trebuie să fie uscat, bine pieptănat și fără fixativ sau alte produse de coafat. Este esențial să aplicați mai întâi un produs de protecție pe păr pentru a limita deteriorarea prin căldură și uscarea excesivă. Reglați apoi temperatura suprafețelor de călcat la valoarea corectă.

Ce temperatură ar trebui să alegeți?

● Părul slab și fragil la temperaturi mai mici, între 100 și 140 °C.
● Tratarea părului subțire la 140-160 °C.
● Pentru părul normal, este permisă și o temperatură de 160-180 °C.
● Părul sănătos, gros și creț poate tolera 180-240 °C.

Temperaturile mai ridicate sunt, de obicei, potrivite pentru părul dur, neîngrijit sau creț, dar nici în acest caz nu trebuie să se exagereze. Dacă achiziționați o nouă placă de întins, merită să testați eficiența fiecărei temperaturi pe propriul păr. Începeți cu cea mai mică temperatură setată și creșteți-o treptat. Este posibil să constatați că o temperatură mai mică decât cea recomandată pentru tipul dumneavoastră de păr este suficientă pentru a obține rezultate perfecte.

Să fiți precaut

Tipul de păr este principalul factor în alegerea unei plăci de întins părul. Aceasta influențează în mod direct materialul și forma plăcilor, intervalul de temperatură, precum și caracteristicile de protecție, cum ar fi ionizarea sau umplerea plăcilor cu uleiuri și seruri nutritive pentru a proteja părul deteriorat de uscare. Plăcile cu abur și cele cu titan sunt potrivite pentru îndreptarea părului gros și greu de aranjat, care poate face față mai ușor temperaturilor ridicate. Părul subțire, pe de altă parte, necesită o îngrijire mai blândă, iar o placă de călcat ceramică este mai potrivită pentru acest tip de păr.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de plăci de întins părul care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală placă de întins părul pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce placă de întins părul este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!