Cum să cumpărați parfum?

Alegerea unui parfum este întotdeauna o experiență interesantă, fie că este pentru dumneavoastră sau luați în cadou. Un parfum vă poate crea o stare de spirit, poate transmite un mesaj sau pur și simplu vă poate ajuta să vă bucurați de viața de zi cu zi și de micile plăceri ale vieții. Cu toții avem parfumurile noastre preferate, care ne trezesc amintiri plăcute atunci când le pulverizăm pe noi înșine, sau avem parfumuri prețioase pe care le purtăm doar la ocazii speciale. Un parfum nou sau unul vechi și familiar ne poate ridica moralul, așa că merită să încercăm câteva parfumuri speciale din când în când.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă un parfum astăzi și care sunt parametrii fiecăruia?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când determinați prețul, aroma sau stilul parfumului??
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a vă putea da seama ce parfum doriți să cumpărați, mai întâi găsiți și identificați aspectele pe care doriți să le aveți în noul dvs. parfum.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă fiecare caracteristică, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă noul parfum.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Parfumuri și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Cine va folosi parfumul?

Atunci când cumpărați parfumuri pentru uz personal, este o idee bună să căutați notele de parfum care vă plac deja sau să alegeți o marcă care vă place. Atunci când cumpărați un parfum drept cadou, puteți afla și ce parfumuri i-ar plăcea persoanei care îl primește, pornind de la personalitatea sa sau de la ceea ce a folosit. Ingredientele și descrierile parfumului vă pot ajuta să vizualizați parfumul, așa că merită să le citiți și pe acestea. Iar dacă sunteți în căutarea unui parfum deja obișnuit care s-a dovedit a fi ideală, comparați prețurile și alegeți-l pe cel potrivit!Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Compoziția parfumurilor

Alți parametri importanți

Concentrație
Ambalare

Noutăți despre care trebuie să stiți

Garanție

Din păcate, ca aproape orice altceva, și parfumurile pot expira. Aceasta poate fi o veste tristă pentru oricine a avut ani de zile parfumuri nedeschise în dulapurile din baie, dar, din fericire, majoritatea parfumurilor pot fi folosite timp de până la 2 ani de la deschidere. Puteți prelungi durata de viață a parfumurilor dvs. dacă nu le expuneți la lumina directă a soarelui sau la căldură.

De obicei, cel mai simplu mod de a-ți da seama dacă parfumul tău a expirat este că miroase mai acru. Dacă notele principale de parfum s-au oxidat, veți simți un miros metalic și de fier. În general, aromele citrice, fructate, cele mai aromatice și verzi și patchouli sunt cele mai sensibile la oxidare. De asemenea, puteți verifica data de expirare suflând puțin pe o bucată de hârtie, iar când vedeți o decolorare ciudată, probabil că parfumul este alterat. Acest lucru vă poate împiedica, de asemenea, să purtați un miros neplăcut toată ziua.

Parfumurile vechi sunt la fel și astăzi?

Asociația Internațională a Parfumurilor - organismul care reglementează parfumurile - a interzis multe ingrediente din parfumuri, cum ar fi plantele protejate sau ingredientele de origine animală, astfel încât ingredientele din vechile parfumuri familiare sunt înlocuite cu ingrediente sintetice, astfel încât să nu vă așteptați la același parfum cu care erați obișnuiți în anii '80 și '90.

Cum să cumpărați un parfum în cadou?

Nu este nimic mai bun decât să primești cadou un parfum perfect pentru tine, pentru stilul și gusturile tale, dar este și mai bine să alegi un parfum nou pentru cineva și să îl adore. Atunci când cumpărați un parfum ca și cadou pentru cineva, merită să vă gândiți la ce parfumuri a folosit, ce mărci sau tipuri de parfumuri îi plac și, bineînțeles, dacă cumpărați pentru un bărbat, o femeie, un copil sau un parfum unisex.

Informați-vă după culori și descrieri! O cutie sau un flacon auriu sugerează, de obicei, o ținută de noapte, un parfum bogat și luxos. Ambalajul verde pal și albastru sugerează naturalețe și prospețime, un parfum de vară și de zi. Ambalajul roz ascunde, de obicei, un parfum floral cu note feminine.

Deși parfumurile sunt îndrăgite pentru mirosul lor și sunt cele mai ușor de ales, recenziile clienților și o descriere detaliată a parfumului, de obicei oferită de producător, pot oferi o imagine foarte descriptivă a parfumului. Căutați cuvinte cheie în descrieri, cum ar fi: intens, seducător, învăluitor. Dacă vedeți aceste cuvinte, probabil că sunteți în căutarea unui parfum lemnos, oriental în sticla de parfum, care sunt bune pentru atunci când doriți să faceți o impresie mare sau să purtați parfumul seara. Iar parfumurile izbucnitoare, explozive și strălucitoare au tendința de a fi florale, fructate și feminine.

Pe scurt, gândiți-vă la stilul persoanei căreia îi faceți cadoul, la personalitatea acesteia, la ce parfumuri i-au plăcut și ce mărci a folosit, dacă ar prefera să îl poarte ziua sau noaptea și ce tip de parfum descrie cel mai bine persoana căreia îi faceți cadoul.

Dacă nici așa nu sunteți sigur, fie un parfum curat, fie o Eau de Parfum ar putea fi cea mai bună alegere, iar în cadrul acestora, ar trebui să verificați produsele noastre TOP, deoarece este greu să dați greș cu parfumurile populare.

În unele magazine puteți solicita chiar și împachetarea cadourilor, astfel încât, dacă nu aveți timp sau nu aveți încredere în îndemânarea dumneavoastră, nu trebuie să vă deranjați!

Să fiți precaut

Dacă doriți să cumpărați parfumul ca un cadou, verificați dacă este în stoc și care este termenul de livrare pentru a vă asigura că ajunge în ziua dorită. Citiți recenziile și descrierile parfumurilor pentru a vă asigura că luați decizia corectă și că sunteți mulțumit de rezultatul final, fie că îl cumpărați pentru dumneavoastră sau ca un cadou.

Răsfoiți caracteristicile parfumurilor, mărcile preferate, parfumurile pe care le-ați încercat și alegeți dintre parfumurile preferate!

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de parfumuri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal parfum pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce parfum este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!