Cum să cumpărați un mouse?

Un mouse pentru computer sau laptop vă poate ușura mult munca dacă îl cumpărați pe cel potrivit. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui mouse pentru munca de birou, programare sau jocuri, există câteva caracteristici pe care este important să le luați în considerare atunci când faceți alegerea - cele mai importante includ tehnologia de detectare, tipul de conexiune și ergonomia.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un mouse și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului sau tipului de mouse sau sensibilității?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
  • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui mouse care pot preveni orice amenințare?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dvs.!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de mouse doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un pian digital.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Mouse și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Căutați un mouse pentru desktop pe care nu trebuie să îl transportați sau să îl conectați des la un alt dispozitiv? În acest caz, alegeți un mouse cu fir, astfel nu aveți nevoie de baterii. Mouse-ul pe care îl folosiți cu laptopul, pe care îl purtați adesea cu dumneavoastră, este mai practic dacă este fără fir. Dacă îl conectați ocazional la un alt dispozitiv (cum ar fi o tabletă), alegeți o versiune cu conexiune prin Bluetooth care nu este condiționat de un receptor USB care trebuie conectat la dispozitivul pe care îl controlați.

Numărul de butoane depinde de scopul de utilizare a mouse-ului. Dacă doriți doar să navigați pe internet sau să jucați jocuri simple, un mouse cu trei până la cinci butoane este potrivit pentru dumneavoastră. Dacă intenționați să jucați jocuri mai serioase pe PC, alegeți un mouse de gaming cu mai multe butoane, conceput pentru a vă oferi cele mai bune performanțe - cum ar fi DPI mai mare, iluminare de fundal color și design ergonomic.

Producătorii s-au gândit, de asemenea, la utilizatorii stângaci, cărora le-ar putea fi mai dificil să folosească un mouse dedicat pentru dreptaci. Astfel, veți găsi mouse-uri universale, axisimetrice, în care trebuie doar să schimbați setările dispozitivului, sau mouse-uri ergonomice, concepute special pentru utilizatorii stângaci.

Forma modelului este esențială, mai ales pentru cei care folosesc mouse-ul timp de mai multe ore pe zi. Mouse-ul vertical este conceput pentru a ține mâna într-o poziție naturală, astfel încât să nu supună mușchii și tendoanele la eforturi inutile. Este nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui, dar rezultatul este o încheietură fără dureri și o mână relaxată.Cele mai importante aspecte

Preț
Tipuri
Optic sau laser?

Alți parametri importanți

Sensibilitate

Noutăți despre care trebuie să stiți

Unele mouse-uri sunt echipate cu butoane speciale care au diverse funcții suplimentare. Cea mai frecventă este funcția înainte sau înapoi, care va fi deosebit de apreciată în timp ce folosiți un browser web. În special utilizatorilor de jocuri pe calculator le este utilă atribuirea unei funcții unui buton. De asemenea, puteți utiliza butoanele pentru a ajusta sensibilitatea mouse-ului în timp real sau pentru a reduce temporar DPI-ul în mod semnificativ. Mouse-urile mai bune au, de asemenea, controlere în care puteți să schimbați funcția fiecărui buton.
De asemenea, puteți cumpăra greutăți speciale pentru anumite modele de jucării. Dacă mouse-ul este mai greu, este mai simplu să obțineți precizie, chiar și cu mișcări mai abrupte.

Să fiți precaut

Ca în cazul oricărui dispozitiv electronic, este recomandat să aveți grijă atunci când utilizați un mouse: să evitați contactul cu umiditatea.

Nu utilizați detergenți puternici, solvenți sau alcool pentru a curăța dispozitivul, deoarece aceștia pot deteriora materialul sau se pot scurge în interiorul dispozitivului, ceea ce l-ar putea avaria. Pentru a vă curăța dispozitivul, utilizați o cârpă uscată sau un detergent adecvat pentru curățarea dispozitivelor electronice.

Verificați din când în când senzorul optic al mouse-ului și păstrați-l curat cu o perie moale pentru a asigura funcționarea corectă.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de mouse-uri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal mouse pentru Dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la care mouse este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!