Cum să cumpărați un uscător de rufe?

Având în vedere noile inovații tehnologice în materie de uscătoare și standardele energetice în continuă schimbare, am dori să vă ajutăm -prin intermediul următorului ghid de cumpărare- să faceți alegerea potrivită din gama de produse în continuă dezvoltare. Mai multă putere, mai multe funcții și un consum mai mic de energie - acesta este obiectivul producătorilor, nu numai pentru a proteja mediul înconjurător, ci și pentru a oferi consumatorilor aparate mai economice.

Este important ca uscătorul să fie eficient, iar materialele pe care le usucă să nu deterioreze, așa că un uscător bine ales și adaptat la nevoile gospodăriei dumneavoastră, deși este un produs cu un preț mai ridicat, poate fi un element de bază în gospodăria dumneavoastră pentru mulți ani de acum încolo.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un uscător de rufe și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce ar trebui să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, designului sau dimensiunii și capacității uscătorului dumneavoastră?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea un uscător de rufe pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de uscător de rufe doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul aparat.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un uscător de rufe.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Uscătoare de rufe și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Gândiți-vă la spațiul de care dispuneți pentru a integra noul aparat. Dacă aveți o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală fără uscător de rufe, puteți amplasa uscătorul de rufe deasupra mașinii de spălat pentru a economisi spațiu. Așadar, se recomandă suprapunerea pentru spații mici, dar atunci când sunt așezate una lângă alta, puteți folosi partea superioară a aparatelor pentru depozitarea temporară a hainelor, de exemplu.

Prin urmare, acordați o atenție deosebită dimensiunii mașinii, amintindu-vă că trebuie să fie ușor de plasat în locația aleasă. De asemenea, trebuie să acordați atenție capacității noii mașini în raport cu numărul de persoane din gospodărie, adică în cazul în care trebuie să poată primi o cantitate mare de haine.

Merită să vă uitați la parametrii electronici ai produsului: clasa sa energetică, consumul de energie (în cele mai multe cazuri, descrierea produsului va indica, de asemenea, consumul de energie pe program și pe an) și cu ce putere ajunge la această valoare.

Odată ce parametrii tehnici de bază sunt în ordine, următorul pas este reprezentat de aspectele estetice, cum ar fi asigurarea faptului că noul aparat se potrivește cu culoarea și materialele celorlalte aparate electrocasnice. Confortul este, de asemenea, un aspect important, la fel ca și nivelul de zgomot: este important să alegeți un aparat care nu vă va deranja în timpul utilizării zilnice.

La fel ca în cazul mașinilor de spălat, puteți alege între diferite programe/cicluri de uscare, în funcție de cantitatea de haine pe care le uscați, de țesătură, dacă doriți să amânați pornirea sau să rulați un program foarte rapid sau foarte delicat. De la programul clasic pentru bumbac, uscarea prosoapelor care absorb multă apă, Allergy Plus pentru haine fără scame și polen (folosind temperaturi ridicate), program sport/fitness pentru haine tehnice, uscarea delicată a cămășilor/bluze sau a lânii - există nenumărate programe disponibile la producători pentru a găsi modelul potrivit pentru dumneavoastră.

Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Model
Dimensiuni
Capacitate

Alți parametri importanți

Clasa energetică
Consumul de energie
Nivelul de zgomot
Design

Noutăți despre care trebuie să știți

Funcția de senzor de umiditate ajută la asigurarea faptului că mașina nu usucă prea mult hainele, ceea ce poate deteriora țesătura. Mașinile cu senzor de umiditate se opresc automat atunci când hainele nu sunt 100% uscate.
Datorită uscării delicate, hainele sunt uscate de aerul ușor circulat din toate direcțiile, astfel încât acestea nu rămân lipite pe tambur - rezultând haine proaspete și fără șifonare. Tehnologia Autodry detectează cu precizie conținutul de umiditate și temperatura hainelor, astfel încât sistemul evită uscarea excesivă, ceea ce protejează țesăturile.

Uscătoarele cu un panou de afișare cu ecran tactil vă oferă o notă modernă atunci când porniți orice program. Există, de asemenea, mașini cu un tambur iluminat în interior, astfel încât să puteți găsi cu ușurință o pereche de șosete sau alte articole de îmbrăcăminte mici la sfârșitul programului, de exemplu.

Spălarea și uscarea lenjeriei intime, a lenjeriei de pat, a prosoapelor sau a rufelor foarte murdare la temperaturi scăzute creează un teren propice pentru bacterii, dar există uscătoare de rufe cu funcția antibacteriană, care au un ciclu de dezinfectare.

Aceasta este disponibilă pe multe modele, dar funcția de pornire întârziată poate fi, de asemenea, de mare ajutor, în special în zilele aglomerate din timpul săptămânii, când este mai ușor de programat uscarea.

Să fiți precaut

Familiilor cu copii mici li se recomandă să aleagă produse cu funcție de blocare pentru copii, pentru a evita ca aceștia să apese butoanele, să oprească sau să deschidă ușa în timp ce aparatul este în funcțiune.

Atunci când poziționați aparatul, asigurați-vă că plasați uscătorul într-o încăpere cu ventilație adecvată. Atunci când alegeți dimensiunea, asigurați-vă că există suficient spațiu între mașină și peretele sau alte electrocasnice sau mobilier de lângă uscător, ventilația adecvată este deosebit de important în cazul mașinilor încorporabile - acest lucru va permite hainelor, mașinii și încăperii să se ventileze rapid, ceea ce va preveni, de asemenea, apariția mucegaiului în încăpere, în special iarna.

Atunci când se instalează, este de asemenea important să acordați atenție câtorva lucruri, care se aplică și la utilizarea ulterioară. Acest lucru include curățarea regulată a filtrului și, la fel ca mașinile de spălat, uscătoarele de rufe pot colecta cantități mari de scame, păr de animale de companie și alte murdării care se pot lipi de țesături - unele modele, de exemplu, au tehnologia AutoClean care elimină scamele care se lipesc de țesătură într-o tavă de colectare separată pe care o puteți goli pur și simplu.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de uscătoare de rufe care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal uscător de rufe pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Din punct de vedere al prețului, puteți alege chiar și pe cel mai ieftin
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nici o îndoială cu privire la ce uscător de rufe este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!