Cum să cumpărați LEGO?

Seturile LEGO au fost una dintre cele mai populare jucării timp de zeci de ani - și nu doar în rândul copiilor. Jucării grozave de construcție în simplitatea lor, cu o variabilitate uimitoare, design și capacitatea de a întruchipa filme și animații populare, seturile LEGO sunt imbatabile. Toate vârstele își pot exprima creativitatea în timp ce se joacă cu LEGO. Este, de asemenea, popular pentru că seturile sale pot fi achiziționate în funcție de vârstă. Acestea vin cu instrucțiuni detaliate, instrucțiuni de asamblare și posibilitatea de a cumpăra piese suplimentare, iar în fiecare sezon există multe seturi și idei noi. În plus, toate seturile și piesele sunt compatibile între ele, astfel încât, indiferent de câte seturi diferite are familia ta, întreaga colecție poate fi o colecție mare și comună.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un set LEGO și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, numărului de piese sau grupei de vârstă?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui set LEGO care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de set LEGO doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un set LEGO. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei LEGO și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

De ce să alegeți LEGO?

Lego sprijină abilitățile motorii fine ale copiilor. În timp ce se joacă, copiii mici învață să distingă și să numească culorile, numerele și formele de bază. Îi ajută să învețe abilități sociale atunci când se joacă cu diferite personaje. Cu toate acestea, asamblarea unor unități mai mari necesită răbdare, precizie, sistematicitate și concentrare, ceea ce face din aceasta o activitate plăcută pentru adulți. În plus, LEGO folosește materiale de înaltă calitate, astfel încât blocurile colorate, figurinele și seturile complete sunt transmise din generație în generație în multe familii.


Cele mai importante aspecte

Preț
Grupa de vârstă recomandată
Linia de produse
Tipuri de parfumuri

Noutăți despre care trebuie să știți

O gamă largă de elemente de construcție și accesorii pot fi, de asemenea, achiziționate separat, cum ar fi drumuri sau piste, figurine, vehicule. Nu numai că puteți înlocui piesele pierdute, dar puteți, de asemenea, să adăugați la seturile existente sau să combinați mai multe seturi.

Jocul poate fi practicat și pe dispozitive inteligente, de exemplu cu poveștile Batman, Super Mario sau chiar Guardians of the Galaxy.

Pentru cei mai mari fani LEGO, puteți oferi și alte suveniruri: brelocuri cu figurine sau haine cu motive populare.

Cutiile de depozitare în formă de cuburi LEGO sunt, de asemenea, foarte practice, astfel încât puteți readuce designul LEGO în mobilierul din camera copiilor dumneavoastră.

Să fiți precaut

Pe site-ul oficial LEGO îi ajută pe toți să găsească setul, accesoriile, noutățile și multe altele în funcție de interesele lor și de alte criterii.

Dacă vă blocați în procesul de construcție, un sistem de filtrare detaliat vă permite să căutați ghiduri de construcție care să vă ajute pas cu pas în procesul de asamblare.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de seturi LEGO care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal set LEGO pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce set LEGO este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!