Cum să cumpărați hrană pentru câini?

Înainte de a cumpăra hrană pentru câini, este important să luați în considerare câteva informații de bază și fapte utile, astfel încât să vă puteți hrăni animalul de companie cu o hrană sănătoasă la un preț rezonabil. În primul rând, vârsta și talia câinelui dumneavoastră sunt cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți hrana pentru animalul dumneavoastră de companie, urmați de stilul de viață și dacă animalul dumneavoastră de companie are intoleranțe sau alergii alimentare. O hrană pentru câini bine aleasă va costa mai puțin pe termen lung decât cumpărarea unei calități mai slabe, deoarece vă puteți hrăni câinele mai economic cu produse care conțin suficiente substanțe nutritive.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi o hrană pentru câini și ce ingrediente conțin acestea?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când determinați prețul, ingredientele sau nevoile câinelui dumneavoastră?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Care sunt parametrii de risc pentru sănătate ai hranei pentru câini?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce hrană pentru câini doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut la produsele pe care le-ați cumpărat înainte; vedeți ce cumpără prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele noastre de TOP și citiți unele dintre fluxurile de informații pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă fiecare ingredient în parte, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă hrana câinelui dumneavoastră.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Hrană pentru câini și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Ce face o hrană de bună calitate?

În primul rând, experiența profesională, de cercetare și, în al doilea rând, ingredientele. Hrana bună se bazează pe o cantitate corectă de proteine animale, grăsimi, vitamine, minerale și oligoelemente, cu cantități calculate cu precizie de carbohidrați și fibre.


Cele mai importante aspecte

Preț
Vârsta
Talia câinelui
Ingrediente

Alți parametri importanți

Activitate
Intoleranță / Alergie
Schimbarea hranei pentru animale: necesară sau nu?

Noutăți despre care trebuie să stiți

Între produsele marilor producători, acum puteți găsi din ce în ce mai multe liste de ingrediente pentru a găsi ingrediente care sprijină digestia, dieta și sănătatea câinilor.

Acizii grași Omega-3 sănătoși contribuie la sănătatea sistemului cardiovascular și nervos și ajută la menținerea unei pieli sănătoase și a unei blănuri frumoase.
Midiile verzi și extractul de cartilaj sunt, de asemenea, ingrediente populare: surse naturale de protectori de cartilaj care sunt bune pentru articulațiile și mobilitatea pe termen lung a câinelui dumneavoastră.
Algele marine sunt responsabile de bunăstarea generală și de un sistem imunitar puternic.

Este important să cumpărați un produs cu un conținut ridicat de carne, dacă puteți, și este bine să includeți carnea de vânat în alimentație. Proteinele din carne și din alte ingrediente de origine animală ajută la formarea mușchilor, la fel ca și la oameni, așa că este important să vă asigurați că animalul dumneavoastră de companie primește cantitatea și calitatea corectă de proteine.

Să fiți precaut

Asigurați-vă că alegeți hrana potrivită pentru vârsta și talia câinelui dumneavoastră, ținând cont de calitatea și cantitatea ingredientelor. În cazul unei posibile intoleranțe alimentare, alergii alimentare sau boli, consultați întotdeauna medicul veterinar pentru a găsi hrana adecvată sau o hrană medicamentoasă.

Alimentele uscate conțin, de obicei, doar 6-12% umiditate. Prin urmare, dacă îi dați această hrană câinelui dumneavoastră, asigurați-vă că acesta bea suficientă apă. Pe de altă parte, conservele au un conținut de umiditate de 60-90%. Proprietarii de câini preferă adesea hrana uscată, deoarece este mai ușor de manevrat și, în general, mai ieftină, dar merită să completați hrana uscată cu hrană sub formă de conservă sau cu un amestec de carne și cereale, fructe și legume pe care l-ați preparat special pentru câinele dumneavoastră.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți lista de hrane pentru câini care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele de pe imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste review-uri, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai potrivită hrană pentru câine pentru nevoile dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Puteți alege un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!