Cum să cumpărați chiuvetă?

Primul lucru care poate fi decisiv pentru amenajarea bucătăriei dvs. este dimensiunea și amplasarea chiuvetei. Acordați atenție modului de selecție și gândiți-vă cu atenție la materialul, forma și dimensiunile pe care le alegeți. Mai jos veți găsi și sugestii privind accesoriile și instalarea corectă. Chiuvetele sunt disponibile într-o gamă largă de forme și culori, așa că nu uitați să țineți cont de stilul general al casei dvs. și de modul în care folosiți bucătăria.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi o chiuvetă și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau dimensiunii?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale chiuvetei care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de chiuvetă de bucătărie doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă o chiuvetă de bucătărie. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Chiuvetă și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
De cât spațiu este nevoie?
Amplasare
Dimensiunea chiuvetei de bucătărie
Grosime

Alți parametri importanți

Tip
Material
Design
Accesorii
Baterie de bucătărie

Lucruri intersante despre care trebuie să știți

Întreținere

Întreținerea depinde în principal de materialul chiuvetei. Curățarea regulată și îngrijirea specială vor prelungi durata de viață a produsului, așa că verificați recomandările de întreținere pentru materialul sau finisajele speciale înainte de cumpărare.
Suprafețele de granit sau de tectonit trebuie curățate cu o cârpă fină sau cu un burete cu detergent de vase. Frecarea sau curățarea cu agenți cu granulație grosieră poate deteriora ireversibil suprafața.

Ceramica nu necesită o îngrijire specială. Orice produs de curățare de uz casnic este potrivit pentru curățare.

Chiuvetele din oțel inoxidabil necesită în mod ideal detergenți speciali de decalcifiere. Acestea nu trebuie curățate cu detergenți abrazivi sau bureți abrazivi. În plus, este necesară o îngrijire regulată pentru a menține suprafața lustruită. După fiecare spălare, curățați cu o cârpă absorbantă și ștergeți. Aceasta este singura modalitate de a preveni formarea de pete nedorite de calcar.

Să fiți precaut

În funcție de modelul selectat, chiuveta poate fi montată pe blatul de lucru, sub blatul de lucru sau încastrată în blatul de lucru. Indiferent de soluția de instalare pe care o alegeți, trebuie să vă asigurați de hidroizolația chiuvetei, altfel umiditatea va ajunge pe blatul de lucru, unde se poate forma mucegai. Unele chiuvete sunt prevăzute cu un material de etanșare sau de izolare. Dacă nu îl găsiți în pachet, procurați silicon incolor pentru suprafața de contact dintre chiuvetă și blatul de lucru, pentru a preveni infiltrarea apei.

De asemenea, verificați perioada de garanție pentru chiuveta pe care ați ales-o. Uneori, un defect de fabricație ascuns poate apărea ani mai târziu, astfel încât o perioadă de garanție mai lungă decât de obicei (24 de luni) merită. Cu toate acestea, garanția nu acoperă daunele cauzate de curățarea sau utilizarea necorespunzătoare. Din acest motiv, citiți întotdeauna recomandările producătorului înainte de a utiliza chiuveta și verificați proprietățile materialului din care este fabricată.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de chiuvete care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală chiuvetă pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce chiuvetă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!