Cum să cumpărați boxă portabilă?

Boxele Bluetooth sunt o alegere excelentă pentru plajă, ciclism, camping și multe altele. Acestea vin într-o varietate de modele pentru a se potrivi oricărei situații, fie că este vorba de o cameră de cămin, o casă de familie sau chiar o mașină, acestea au fost dezvoltate pentru orice utilizare. Mai jos vom discuta mai în detaliu despre acestea, precum și despre alte câteva caracteristici pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a vă cumpăra următoarea boxă portabilă.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi o boxă portabilă și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, calității sunetului sau autonomiei bateriei?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale boxei portabile care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de boxă portabilă doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă o boxă portabilă. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Boxă portabilă și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Ce este o boxă Bluetooth?

O boxă Bluetooth este un periferic audio, un accesoriu care comunică cu sursa de muzică - fie că este vorba de telefon, laptop sau alt dispozitiv inteligent - prin Bluetooth. Unele boxe Bluetooth se pot conecta la sistemul dvs. prin Wi-Fi sau prin cablu, dar cheia este portabilitatea lor.

Nu doriți să vă conectați doar prin Bluetooth?

Toate boxele Bluetooth pot fi conectate prin Bluetooth, dar aceasta nu este singura modalitate de conectare. Unele modele dispun de vechea mufă jack, astfel încât îl puteți conecta la telefon cu un cablu. Iar boxele inteligente se pot conecta și prin Wi-Fi. Fiecare metodă are avantajele și dezavantajele sale, dar Bluetooth este cea mai bună pentru călătorii.

Înainte de a alege cea mai bună boxă portabilă pentru dvs., primul pas este să decideți în ce situații doriți să o utilizați. Pentru sport, călătorii sau pur și simplu pentru întâlniri de acasă. Există mulți producători, de obicei cu mai multe modele în gama lor.

Durata de viață a bateriei poate și ar trebui să fie un factor foarte important de luat în considerare. De exemplu, pentru un întreg program de weekend, veți avea nevoie de o autonomie mare a bateriei. Ca regulă generală, o boxă mai mare va rezista mai mult la o singură încărcare decât cea mai mică, datorită bateriei mai mari. Desigur, acest lucru nu este întotdeauna adevărat, deoarece versiunile Bluetooth mai noi pot avea un impact mare asupra duratei de viață a bateriei, de exemplu, o boxă mai mare cu doar Bluetooth 4.0 poate să nu dureze la fel de mult ca una de dimensiuni medii 5.1 cu o versiune mai nouă. Acest factor poate fi afectat de LED-ul încorporat, de numărul de difuzoare și chiar de dimensiunea acestora.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Răspunsul în frecvență
Sunet stereo
Durata de viață a bateriei
Dimensiune
Design

Alți parametri importanți

Intrări și ieșiri
Conectori audio și stații de andocare
Telecomandă și recunoaștere vocală
Servicii de muzică online

Noutăți despre care trebuie să știți

Ce este un codec Bluetooth?

Codecul Bluetooth determină modul în care conținutul este transmis de la sursă la dispozitiv. Codecurile de înaltă calitate asigură o transmisie mai bună și mai rapidă a datelor, ceea ce duce la o calitate mai bună a sunetului. Nu toate dispozitivele Bluetooth acceptă același pachet de codecuri, dar toate dispozitivele audio Bluetooth acceptă cea mai mică codificare comună numită SBC. Utilizatorilor de Android li se recomandă să folosească sistemele compatibile cu aptX, în timp ce proprietarilor de iPhone li se recomandă să folosească formatul AAC.

Asistență software pentru a obține mai mult de la boxa dvs.

O aplicație mobilă poate deschide cu adevărat posibilitățile pentru boxele wireless. Majoritatea producătorilor de renume au o aplicație mobilă gratuită care vă oferă acces la actualizări, astfel încât să puteți încerca cel mai recent EQ (control al tonurilor) pe boxe, de exemplu. Soluția "găsiți-mi difuzorul" poate fi, de asemenea, foarte utilă, de exemplu, dacă ați uitat unde v-ați lăsat dispozitivul.

Funcția speaker

Această funcție vă permite să primiți apeluri telefonice prin intermediul difuzorului. Difuzorul nu este cel mai bun instrument pentru a face o conferință telefonică, dar dacă nu există altă modalitate, acesta este o opțiune. Surprinzător de puține dispozitive au un microfon încorporat.

Să fiți precaut

Rezistența la apă este o caracteristică importantă și comună. Din punct de vedere tehnic, niciun dispozitiv electronic nu este complet rezistent la apă, după suficient timp și scufundat destul de adânc în apă, orice difuzor se poate defecta, dar există unele difuzoare Bluetooth care sunt proiectate și realizate pentru a fi mai durabile decât altele. Robustețea este de obicei indicată de ratingul oficial "IP" (Ingress Protection). Această clasificare indică dacă produsul în cauză a rezistat la suficiente teste pentru a primi o clasificare oficială atât pentru rezistența la praf, cât și la apă. Ratingul standard de rezistență la apă este IPX4. Orice produs care îndeplinește IPX7 sau mai mult va fi în regulă atunci când este scufundat în apă. Dacă vedeți un rating IP44, înseamnă că produsul este rezistent la praf și la apă.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de boxe portabile care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală boxă portabilă pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce boxă portabilă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!