Cum să cumpărați un boiler?

După încălzire, producția de apă caldă are cel mai mare impact asupra consumului de energie într-o gospodărie. Dacă locuiți într-o casă fără încălzire centrală, puteți reduce costurile alegând aparatul potrivit. Încălzitorul dvs. de apă ar trebui să reziste cel puțin un deceniu, așa că asigurați-vă că îl alegeți pe cel potrivit pentru a economisi bani.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?

  • Cât costă astăzi un boiler și care sunt caracteristicile fiecărui model?

  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau poziționării?

  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?

  • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui boiler care pot preveni orice amenințare?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de boiler doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un boiler.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Boilere și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Gândiți-vă câte persoane sunt în familia dumneavoastră și câtă apă folosesc în general, precum și cât de des aveți oaspeți. Dimensiunea, volumul și viteza de încălzire a boilerului le vor determina în mare măsură pe acestea.

De asemenea, merită să acordați atenție dimensiunii și designului. Dacă ați mai avut un boiler înainte, trebuie să vă asigurați că cel nou are aproximativ aceleași dimensiuni ca și cel vechi sau că încape în locul celui vechi. Există boilere mai mici pe care le puteți ascunde cu ușurință în dulapuri, sub chiuvetă sau în jurul rafturilor, astfel încât să fie mai puțin vizibile.

Boilerele mai moderne sunt acum disponibile cu un aspect foarte frumos, care poate fi adaptat la designul băii, astfel încât nici măcar nu trebuie să le "ascundeți", deoarece vor arăta bine în încăpere.Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Sursa de energie
Instalare

Alți parametri importanți

Consumul
Izolație
Poziționare
Alte caracteristici

Noutăți despre care trebuie să stiți

Întreținere

Gospodăriile neglijează adesea întreținerea și curățarea încălzitoarelor de apă, ceea ce pune în pericol nu numai durata de viață a aparatului în sine, ci și, în cazuri mai grave, sănătatea dumneavoastră. Îngrijirea necorespunzătoare crește cantitatea de energie necesară pentru a încălzi apa. În special în zonele cu apă dură, depunerile de calcar de pe pereții interiori ai aparatului, de pe încălzitor și de pe termostat trebuie îndepărtate în mod regulat.

Verificarea stării echipamentului este simplă - goliți rezervorul și apoi verificați vizual dacă există murdărie acumulată. Pur și simplu ștergeți depunerile moi cu o cârpă sau clătiți cu un jet de apă. Depunerile dure trebuie apoi îndepărtate foarte atent cu un obiect din lemn pentru a evita deteriorarea smalțului. De asemenea, înlocuiți tija de magneziu la fiecare 2,5-5 ani pentru a o proteja de coroziune.

Înlocuiți apa din boiler dacă acesta nu a fost utilizat pentru o perioadă lungă de timp, de exemplu după ce vă întoarceți din vacanță. Aceasta este o bună prevenire a dezvoltării bacteriei Legionella.

Să fiți precaut

Bacteria Legionella poate să se stabilească în interiorul rezervoarelor. Prezența sa trebuie urmărită. Această bacterie este cea care provoacă așa-numita "boală a legionarilor", care se manifestă prin pneumonie acută care durează câteva săptămâni. Bacteria se înmulțește în apă caldă până la aproximativ 60°C. Principalul pericol în acest caz este reprezentat de boilerele prea mari, care nu sunt folosite des și în care temperatura de încălzire este menținută în permanență sub 60°C, de obicei pentru a economisi energie. În astfel de cazuri, apa trebuie să fie golită în mod regulat pentru a asigura o circulație adecvată. Alternativ, temperatura poate fi ridicată temporar la 65-70 °C, ceea ce distruge bacteriile. Unele încălzitoare de apă sunt echipate cu un program antibacterian care crește automat temperatura pentru o perioadă scurtă de timp, dacă este necesar.

Atunci când cumpărați un boiler, verificați din ce este făcut elementul de încălzire. Cea mai bună opțiune este ceramica, care nu numai că are un efect pozitiv asupra consumului de energie, dar durează și cel mai mult.

Să nu vă zgârciți la încălzitorul de apă, deoarece acesta poate cauza multe neplăceri dacă se defectează. Cu un încălzitor de apă bine ales, puteți asigura apă caldă în casa dumneavoastră timp de 15 sau 20 de ani fără griji.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de boilere care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal boiler pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce boiler este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!