vidaXL 90884 Banda de alergare

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

VidaXL Mini bandă de alergat pliabilă, negru, 93 x 36 cm (90884)

1 126,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
izocor.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 126,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Banda de alergare

inSPORTline Excel Run (2678) Banda de alergare de la 1 339,36 RON inSPORTline Excel Run (2678) Flow Fitness Walking Pad DTM100i Banda de alergare de la 2 989,00 RON Flow Fitness Walking Pad DTM100i Progressive RUN2000 Banda de alergare de la 1 389,00 RON Progressive RUN2000 Progressive RUN4500 Banda de alergare 3 249,00 RON Progressive RUN4500
Descrierea produsului
Greutate maxima admisa  100 kg
Numar programe  1
Dimensiune suprafata de alergare 93 x 36 cm
Unghi de inclinare reglabila Da
Masurarea pulsului Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Producator: vidaXL
Model: 90884


Descriere

Această bandă de alergat manuală vă va permite să vă antrenați la domiciliu ori de cate ori doriți. Banda de alergare are o suprafață de rulare de 93 x 36 cm. Mergand in față, centura acesteia se va mișca. Cu cat inaintați mai repede, cu atat mai repede se va invarti și cureaua. Suprafața anti-alunecare de rulare este confortabilă și sigură. Sistemul de blocare de siguranță vă permite să opriți rapid banda de alergat in cazul unui accident. Intre timp, monitorul incorporat inregistrează viteza, timpul, distanța alergată și caloriile arse. Datorită designului său pliabil, banda de alergare nu ocupă prea mult spațiu atunci cand este depozitată. Cele două volante oferă utilizatorului o experiență fără probleme de funcționare. Mai mult decat atat, picioarele pot fi ajustate pe inălțime, pentru a regla unghiul de rulare a curelei. Antrenați-vă și să rămaneți in formă la domiciliu, cu această bandă de alergat pliabilă, compactă și flexibilă!



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.