ETA 35390000 KOZMETIKAI KOZMETIKAI ULTRAHANGOS SPATULA (035390000)

ETA 35390000 KOZMETIKAI KOZMETIKAI ULTRAHANGOS SPATULA (035390000)

291,99 RON

Ofertele pentru produsul

 

ETA 35390000 KOZMETIKAI KOZMETIKAI ULTRAHANGOS SPATULA (035390000)

291,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Spatulă cosmetică cu ultrasunete eta fenité sonic clean 0353 90000curățarea în profunzime a pielii datorită vibrațiilor cu ultrasunete la o frecvență de 24000 hzprevenirea acneei și a punctelor negreîndepărtarea confortabilă a celulelor moarte și a reziduurilor de machiajlimpezirea pielii și netezirea ridurilor finestimularea colagenului și a fibrelor elastice pentru o piele mai fină și mai elasticăîmbunătățește absorbția produselor cosmetice2 niveluri de putere2 moduri de funcționare (curățarea pielii, 2 mânere interschimbabile pentru diferite părți ale fețeimânere fabricate din oțel inoxidabil durabil pentru o durată de viață lungăbaterie 3,7 v, li-ionmax. 60 min. timp de funcționaretimp de încărcare 2 orelumina indicatoare luminoasă indică funcționarea și încărcareacablu usb de încărcare (inclus)duceți rutina de îngrijire a pielii la următorul nivel cu aparatul cosmetic cu ultrasunete de curățare a pielii eta fenité sonic clean. cu vibrații ultrasonice de 24 000 hz, acesta asigură o curățare în profunzime pentru pielea feței. spatula cosmetică îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii, reziduurile de machiaj și impuritățile de pe față. pielea dumneavoastră va străluci pur și simplu!
. îngrijire perfectă pentru toate tipurile de piele
. pielea feței noastre este expusă la numeroase stresuri de mediu pe parcursul zilei. machiajul zilnic, praful și smogul din mediul înconjurător sau grăsimea și transpirația din activitățile zilnice. curățarea și îngrijirea adecvată a pielii reprezintă baza sănătății și frumuseții acesteia și, de asemenea, încetinește îmbătrânirea.
. spatula cosmetică cu ultrasunete este potrivită pentru toate tipurile de piele și pentru toate vârstele. îngrijirea regulată a pielii este necesară la orice vârstă, nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. folosirea spatulei cosmetice pentru curățarea pielii reduce apariția acneei și a punctelor negre.
. 2 moduri
. spatula cu ultrasunete eta fenité sonic clean oferă 2 moduri de îngrijire a pielii. modul de curățare îndepărtează delicat și sigur celulele moarte ale pielii și impuritățile. vibrația cu ultrasunete permite îndepărtarea eficientă a excesului de sebum, prevenind formarea punctelor negre și a acneei neplăcute.
. funcția de condiționare vă ajută pielea să absoarbă mai bine cremele și serurile faciale. după tratament, pielea dvs. va fi vizibil mai moale, mai suplă și se va simți ca și cum tocmai ați ieșit din salonul de înfrumusețare.
. în ambele moduri, puteți seta un nivel de putere mai mare sau mai mic, exact în funcție de nevoile pielii dvs. pachetul include două capete de tratament interschimbabile pentru diferite zone ale feței - un cap îngust pentru nas, gură și zona ochilor, și un cap lat pentru față, frunte, bărbie și gât.
. siguranța pe primul loc
. aparatul de curățare cosmetică cu ultrasunete eta fenité sonic clean protejează sensibilitatea pielii dumneavoastră și o curăță delicat și în siguranță. funcția de oprire automată, care oprește spatula după 10 minute de funcționare continuă, vă ajută în acest sens. nu trebuie să vă faceți griji că vă suprasolicitați pielea. folosiți întotdeauna dispozitivul pe pielea umedă sau pe pielea feței care a fost curățată cu sonic spatula gel.
. datorită bateriei li-ion de 3,7 v, spatula funcționează timp de până la 60 de minute cu o singură încărcare, în timp ce timpul de încărcare durează aproximativ 2 ore. încărcarea și funcționarea sunt indicate de o lumină luminoasă, care vă oferă o imagine de ansamblu a tuturor modurilor de funcționare. spatula cosmetică se încarcă prin intermediul unui cablu micro usb, care este inclus în pachet.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.