Omegon 18877 Camera web

Omegon 18877 Camera web

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-09-05): 740.00

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Omegon: Omegon Camera web

Trust Spotlight Pro (TR16428) Camera web 0,00 RON Trust Spotlight Pro (TR16428) Microsoft LifeCam Cinema (H5D-00014/5) Camera web de la 254,79 RON Microsoft LifeCam Cinema (H5D-00014/5) Creative Live! Cam Sync HD (73VF077000001) Camera web de la 49,00 RON Creative Live! Cam Sync HD (73VF077000001) Logitech C270 (960-000999) Camera web de la 78,90 RON Logitech C270 (960-000999)

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului

Interfata

Port USB Da
Wireless Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cameră web Omegon Solar System Imager – fotografii planetare direct pe calculatorul dumneavoastră Camera web Omegon vă oferă o modalitate simplă de a face fotografii planetare şi lunare. Chiar dacă nu aveţi experienţă în astrofotografie, veţi putea face fotografii planetare frumoase chiar din prima noapte. Saturn cu inelele sale sau Jupiter cu sistemul de sateliţi sunt imagini de neuitat. Imortalizaţi-le simplu cu camera web CCD Omegon. Cip-ul face diferenţa    Camerele web oferă opţiuni interesante la fotografierea planetelor. Din păcate nu toate camerele web sunt potrivite pentru astrofotografie. 99,9% din camerele web de pe piaţă au un cip CMOS nepotrivit. Pentru astrofotografie este nevoie de un cip CCD adevărat. Cip-ul CCD este mai sensibil şi are mai puţin zgomot decât cip-urile CMOS ale altor camere similare. Timp de mulţi ani camerele web Philips sunt cele care au impus standardul, dar acestea nu s-au mai produs. Ca reacţie la aceasta, Omegon a adus pe piaţă câteva camere planetare care conţin cip-ul CCD dovedit. Această cameră utilizează un senzor Sony CCD ICX098.
Lucrurile s-au schimbat… Camera CCD Omegon Solar System Imager este cu siguranţă una din cele mai ieftine posibilităţi de a captura imagini lunare şi planetare de înaltă calitate. În comparaţie cu camerele web Philips vechi, acestea aduc în plus câteva îmbunătăţiri. Printre altele, a fost încorporat un video controller care permite un download de până la 30 fps via USB 2.0. Camera poate livra până la 30 de imagini dacă este ataşat un computer suficient de rapid. Cu programele Giotto sau Registax puteţi obţine fotografii planetare excelente. Aproape toţi cei care fotografiază Luna şi planetele au o asemenea cameră web în dotare. Setarea camerei se face astfel… Setarea camerei este foarte simplă. Conectarea se face printr-un adaptor USB. Greutatea redusă a camerei nu reprezintă o povară nici pentru cele mai simple monturi. La livrare este inclus un adaptor pentru telescop de 1.25 ţoli , astfel încât camera să se poată conecta direct la telescop în locul ocularului. Mai am nevoie de ceva? Atunci când conectaţi camera la telescop, planetele apar încă prea mici. De aceea vă recomandăm să utilizaţi o letilă Barlow pentru fiecare cameră web, astfel distanţa focaşă se va mări iar planetele vor apărea mai mari. În plus vă recomandăm filtrul de blocare cu infraroşii Omegon, pe care îl puteţi cumpăra împreună cu camera. Puteţi utiliza optim noua dumneavoastră cameră CCD Omegon Solar System Imager cu software-ul cu CD Omegon inclus. Pur şi simplu       introduceţi CD-ul în unitate iar interfaţa prietenoasă va apărea automat. Puteţi selecta limba dorită dintre germană, engleză, franceză sau poloneză. De asemenea puteţi selecta între diferite drivere şi software pentru Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 (32 şi 64 biţi).   Conţinutul CD-ului:
  • driver pentru Windows XP
  • driver pentru Windows Vista/7 pentru 32 şi 64 biţi
  • software de captură AMcap
  • software de editare a imaginii Registax
  • instrucţiuni de instalare


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.