BenQ W1070+ Videoproiector

BenQ W1070+ Videoproiector

de la 3 909,00 RON 7 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse BenQ: BenQ Videoproiector

Descrierea produsului
Tip proiectorDLP
Proiector 3D Da

Imagine

Rezolutie1920 x 1080
Aspect imagine16:9
Contrast Ratio 10000:1
Luminozitate 2200 ANSI lumen
Dimensiune minima poza40"
Dimensiune maxima imagine235"
Reglaj trapez Da

Conectori

VGA (D-sub) Da
DVI-I Nu
HDMI Da
Compozit video Da

Dimensiuni

Latime312 mm
Adancime244 mm
Inaltime104 mm
Greutate2.75 kg

Alte caracteristici

Consum353 W
Nivel zgomot31 dB
TelecomandaDa
Durata de viata lampa3500 ore
SpeakerDa
Putere difuzoare1 x 10 W

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fără cabluri, o alegere sigură : Home Cinema 3D Wireless BenQ W1070+W

Noua generație de adaptoare wireless de la BenQ. Proiectate să îți ofere mai multă libertate și mai puține bătăi de cap.


Noul adaptor wireless de la BenQ, compatibil cu BenQ W1070+W îți dă posibilitatea să transmiți videoproiectorului imagini FullHD 1080p 3D, chiar necompresate. Pentru o imagine uimitoare. Nu mai ai de facut decât să te așezi confortabil și să te relaxezi privind filmele sau jocurile preferate. O singură setare. Mai simplu nu există!

Plug-and-Play cu adevarat! După ce ați scos videoproiectorul din cutie, odata cu prima lui pornire, transmițătorul și receptorul wireless se vor seta automat pentru a lucra împreună. Aceste setări vor fi memorate și folosite la urmatoarele porniri. Ca să nu vezi nici un cablu, cutia receptorului poate fi montată ușor în partea dreapta a proiectorului, folosind automat și funcția de încărcare, fără a mai fi nevoie de o a doua priză. Mai simplu nu exista!
Transmisie fluidă a semnalului în toată camera

Videoproiectorul BenQ W1070+W are o acoperire wireless de 30 metri (în linie dreapta, vizibilitate directă), datorită antenei încorporate, ce asigură o recepție perfectă chiar prin pereți sau uși. Latența imaginilor este infimă, te poti bucura de cele mai tari jocuri de acțiune sau de luptă. Este timpul să te bucuri de această experiență audiovizuală în camera de zi sau în dormitorul tău.

* Distanța de transmisie depinde de mediul de instalare. Metalul din pereți, grosimea unui perete din lemn sau ușile metalice vor diminua această distanță.
Zero interferențe. Performanța dată de funcția DFS Anti-Interferente Performance

Având funcția "Dynamic Frequency Selection" (DFS), videoproiectorul comută automat canalele de emisie atunci când înregistrează cea mai mică interferență, mecanism ce conferă o incredibilă și stabilă experiență HD, cea mai stabilă care se poate obține. Experiență audio incredibilă dată de difuzorul de 10W

Camera de rezonanță în care este montat difuzorul de 10W al videoproiectorului BenQ W1070+W, îmbunătaţeşte performanţele audio ale fişierelor compresate sau necompresate prin mărirea senzaţiei de spatialitate audio, crează un bass mai adânc şi mai natural. Oferă o experienţă dinamică 3D îmbunătaţită, cu frecvente înalte şi joase de bună calitate şi detalii audio clare. Flexibilitatea instalarii

Proiecții din lateral folosind funcția Keystone pe orizontală


Când videoproiectorul BenQ W1070+W nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone 2D vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez utilizând ajustări pe orizontală şi pe verticală. Imagine cu diagonală de 100"(2,54 metri) amplasând proiectorul la doar 2.5 metri!
 
Avand nevoie de doar 2.5 metri de ecran, pentru a realiza o imagine cu diagonala de 100inchi (2.54 metri), videoproiectorul BenQ W1070+W , poate fi instalat în aproape orice cameră. AI efecte cinematografice chiar într-o cameră mai mica! Zoom flexibil și functie Lens Shift pentru o mai mare libertate de instalare.

Spune adio necesitații redecorării încaperii la instalarea unui videoproiector. Cu ajutorul zoom-ului optic 1.3x, videoproiectorul BenQ W1070+W poate fi instalat pe o plaja mare de distanțe. Iar cu reglajul optic Lens Shift, imaginea poate fi deplasată pe verticala într-ul interval de la 110% la 130% - fara nici un compromis calitativ de imagine. Poți evita astfel, obstacolele sau mobilele din "calea" proiecției. Această funcție este de preferat în locul functiei "Keystone" deoarece nu alterează imaginea, întreg sistemul de lentile fiind cel care se mișcă, până la momentul în care imaginea obtinută este cea dorită. Videoproiectorul BenQ W1070+W are această funcție pe verticală. Deasemenea, nu mai depinzi de înalțimea la care este amplasat proiectorul, imaginea se va încadra perfect în ecranul pe care il ai. Speculoasa rezoluție Full HD 1080p - 3D

Conţinutul redat de Blu-ray la 1080p este afişat cu o acurateţe deosebită, jocurile şi semnalul High Definition TV se văd perfect, contrast ridicat şi strălucirea mare iţi oferă experieţe de neuitat. Disc de culori cu 6 segmente RGBRGB

Discul de culori cu 6 segmente și 6 viteze adaptive face ca imaginile proiectate de BenQ W1070+W să aibă o adancime de culoare incredibila. Imaginile vor fi ultra-realiste ți datorită tehnologiei proprietare BenQ, BrilliantColor. Răsfață-te cu imagini reale și având culori superbe.

Management independent pentru fiecare culoare

BenQ W1070+W are un sistem performat de management al culorilor, oferindu-ţi libertatea de a putea regla fin toate caracteristicile culorilor: saturaţie si strălucire, pentru a răspunde exigenţelor chiar şi celor mai pretenţioşi utilizatori. Control 3D independent pentru 6 culori primare, colori care se gasesc pe ColorWheel (R/G/B/C/M/Y).

ISFccc® Certificarea pentru Calibrare Profesională a videoproiecției

Obținerea de rezultate profesionale este acum mult mai ușoară cu calibrarea ISFccc a reputatei Imaging Science Foundation. Tehnicianul ISF, datorită meniului de calibrare ISF (prezent în meniul de control al videoproiectorului W1070+ W), poate acum calibra caracteristicile imaginii, folosind performanțe de culoare adecvate pentru mediul de instalare. Cu cele doua moduri, ISF Day și ISF Night, videoproiecția va fi o placere pentru ochii tăi, cât e ziua de lungă. Performanțe superioare de contrast cu DarkChip3

Videoproiectorul BenQ W1070+W foloseşte cel mai avansat chipset de la Texas Instruments, DarkChip3, care proiectează o luminozitate mai mare dar şi cu mult mai multe nivele de negru adanc, prin faptul că fiecare micro-oglinda aflată în DLP® umple mult mai bine suprafaţa acoperită de fiecare pixel în parte. Acestea fac să ai imagini perfect netede, fără aproape nicio margine între pixeli. Acum ai filme netede şi fine ca o fotografie. Experiență cinematografică 3D la tine acasă!

Echipat cu cea mai nouă tehnologie, videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1070+W , face ca urmărirea filmelor 3D direct din BluRay sau jocurile 3D să devină ceva normal. Noua tehnologie 3D îţi oferă imagini entuziasmante în confortul propriei tale locuinţe, fie că sunt filme Blu-Ray , alt continut 3D sau jocuri. Rata de contrast nativă ANSI ridicată!

Contrastul nativ, altfel cunoscut drept Contrast ANSI, este ceea ce se referă la calitatea imaginii. Așa cum se demonstrează în imaginile de mai jos, ANSI (American National Standards Institute), masoară și compară luminozitatea între segmentele de alb si negru, oferind o acuratețe mai mare în descrierea performanțelor videoproiectorului BenQ, în locul măsurătorilor clasice (Full On/Full Off) - cunoscut drept Contrast FOFO (care masoara și compară luminozitatea între o imagine întreagă, albă sau neagră). Deoarece realitatea ne spune ca este foarte puțin probabil să avem imagini total albe sau negre, indicarea datelor tehnice de contrast în ANSI este mult mai realistă (deoarece vom avea imagini compuse dintr-un "mix" de segmente albe sau negre). Așadar, cu un ANSI contrast de 560:1, videoproiectorul BenQ W1070+W este construit să proiecteze cele mai fine detalii. Iar negrul este negru!

Contrast "Full On/Off"
măsoară și compară luminozitatea între un ecran complet alb și unul complet negru Contrast "ANSI"
măsoară și compară luminozitatea între segmente de alb și negru Timp de raspuns mic pentru jocuri

Având o transmisie wireless a semnalului perfectă, se obține un timp de raspuns foarte mic, ceea ce face din videoproiectorul BenQ W1070+W un accesoriu nelipsit pentru jocuri. Bucură-te de plăcerea condusului în timp real folosind o consolă PS4 sau participă la un meci de box folosind o consolă X-Box Kinect. Operare extrem de simplă
Interfață intuitivă, opțiuni "inteligente"


Videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1070+W poate fi operat de oricine, fără a avea cunoștințe tehnice, interfața făcând dialogul prietenos și intuitiv. În plus, interfața de detecție automată a semnalului, indică extrem de rapid pe ce intrare se găsește semnal. Configurare Pas cu Pas pentru prima utilizare

Când pornești pentru prima dată BenQ W1070+W  trebuie doar să urmezi instrucțiunile vizuale furnizate de o interfață prietenoasă. Astfel, instalarea devine o joaca de copii. Conectare Plug-and-Play pentru dispozitive Mobile, telefoane și tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ W1070+W este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ W1070+W. Reducerea consumului, prietenos cu mediul
Economisește mai multă energie cu tehnologia BenQ SmartEco


Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare. Modul SmartEco

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară. Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.
 
Modul Fără semnal detectat

În acest mod, proiectorul poate fi programat să activeze funcția Eco Blank după trei minute de inactivitate sau funcția Auto Power Off dacă nu a fost detectată o sursă video timp de 30 de minute. Modul Fără semnal detectat nu permite proiectorului să funcționeze inutil la puterea maximă. Proiectoare BenQ cu DLPImagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP
Imagini cu o calitate ce nu se pierde:


Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou. Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.
Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate. Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin. BenQ WDP01 kit Wireless Full HD

Kit-ul WDS01 Wireless Full HD  funcţionează împreună cu  W1070+ (sau alte modele similare) pentru ca proiecţiile wireless să se facă repede şi uşor. Fără cabluri, pentru Home Entertainment
O noua generaţie de Wireless Full HD
Proiectat să îţi ofere o mai mare libertate de mişcare


Împreună cu noua generaţie de Wireless Full HD Kit proiectoarele BenQ te scapă acum de stresul conectărilor prin cabluri, de poziţionarea exactă a proiectorului în cameră sau de costurile de reamenajarea a casei. Disponibil ca un accesoriu opţional, acest puternic kit permite proiectorului să afişeze imagini wireless necompresate 1080p Full HD de o calitate foarte bună. Acum poţi să te relaxezi şi să te bucuri de filmele sau jocurile tale preferate!

‧Foarte comodDoar un prim Setup

Sunt necesari doar câţiva paşi pentru a-ţi seta prima data kit-ul după care nu mai este nevoie de nicio setare. Din momentul în care ai conectat Tx (transmitatorul) şi Rx (receptorul) se sincronizează automat cu proiectorul având de fiecare dată imagine afişată perfect prin wireless. Pentru a elimina din cablurile de alimentare de 220v receptorul poate fi alimentat şi printr-un cablu USB direct din portul USB al proiectorului (daca proeictorul are conector USB cu alimentare de 5V). Ne gândim ca totul sa fie mai bine şi cât mai simplu pentru tine.

‧Tehnologie de transmisie de neegalatStreaming fluid între camere

Prin kit-ul wireless care are un transmiţător dotat cu patru antene interne ce acoperă o distanţă de până la 30m, asigură proiectorului cea mai bună calitate a transmisiei Wi-Fi prin dulapuri, uşi, chiar şi prin pereţi dintr-o cameră în alta. Proiectorul va avea o întârziere insesizabilă fiind astfel ideal chiar şi pentru jocurile de acţiune. Este timpul pentru transmisii audiovideo de o calitate de neegalat, dar şi pentru cea mai completă experienţă în jocurile de acţiune, în sufragerie sau în dormitor.

*Distanţa de transmisie depinde de mediul prin care se propagă. Distanţa declarată se bazează pe măsuratori în linie dreaptă. Structurile construite din oţel, lemn, beton sau cărămidă pot să scadă distanţa de transmisie.

‧Zero interferenţeSistem DFS Anti Interferenţe

Prin mecanismul Dynamic Frequency Selection (DFS) ce ii permite să schimbe automat canalele când apare un alt semnal pe aceeiaşi frecvenţă (canal) kit-ul wireless oferă o incredibilă stabilitate a trasnmisiilor High Definition.

Configurarea receptorului (Rx)

Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a seta Rx, dacă proiectorul dvs. BenQ este unul dintre următoarele modele: W1070 +, W1080ST +, W1350, HT1075 sau 1085ST. În cazul în care proiectorul BenQ a fost achiziţionat înainte de anul 2014, vă rugăm să consultați manualul de utilizare pentru mai multe informații despre cum să ataşati Rx-ul la proiectorul dvs. Setarea transmiţătorului (Tx)

1. Conectaţi la Tx până la doua dispozitive audio/video HDMI.
2. Conectaţi alimentarea la Tx.
3. Dacă este necesar puteţi conecta din Tx un cablu de ieşire HDMI către un TV/monitor pentru afişarea locală din Tx.

Instalarea cablului IR

1. Scopul instălarii cablului pentru senzorul de IR (infra roşu) este pentru a putea controla prin telecomandă sursa de semnal când receptorul şi transmitatorul se afla în încăperi diferite.
2. Conectaţi un capat al cablului IR în mufa IR OUT al Tx (transmiţătorului).
3. Puneţi celălalt capat al cablului IR alături de senzorul dispozitivului audio/video sursă.
4. Porniţi proiectorul cu Rx şi Tx, apăsaţi butonul de IR de pe telecomandă pentru a găsi cel mai bun raspuns **.

** Senzorul IR acceptă semnale cu protocolul NEC, RC5 si RC6 cu frecvenţe între 36 KHz ~ 56 KHz, de aceea este posibil ca unele echipamente IR să nu fie suportate. Modele ce suportă acest kit

W1070, W1080ST, W1080ST+, W1070+, HT1075, HT1085ST, W1300, W1400, W1500
Denumiri similare la Videoproiector BenQ W1070+: W 1070, W1070
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^