Herbagetica Happy Vibe - 60 comprimate

Herbagetica Happy Vibe - 60 comprimate

Herbagetica Happy Vibe - 60 comprimate

de la 26,55 RON 5 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
HAPPY VIBE a fost conceput în principal, pornind de la câteva plante folosite de milenii în medicina populară românească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale.
    
Contribuie la:
 • micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
 • reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:
 • anxietate, iritabilitate, oboseală
 • greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie
 • palpitaţii, tahicardie, migrene
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 • îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare
 • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
 • îmbunătăţirea calităţii somnului
Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Se utilizează ca adjuvant în:
 •     boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale
 •     depresie
 •     anxietate, sindrom anxios-depresiv
 •     atacuri de panică
 •     tulburări de somn pe fond anxios
 •     instabilitate emoţională
 •     stres
 •     tulburări compulsive
 •     iritabilitate psihică
În tradiţia străveche, toate gândurile şi trăirile nocive erau atribuite unor spirite/duhuri rele, care erau alungate cu ajutorul acestor ierburi. Odinioară, plantele erau consumate constant, în rând cu alimentele de bază, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.

Sunătoarea era folosită împreună cu busuiocul contra posedărilor sau, în alţi termeni, contra tulburărilor psihice grave. Din punct de vedere farmacodinamic, iarba de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.

Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.

Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Busuiocul este un adevărat simbol al purificării sufleteşti şi al eliberării de răutăţile lumeşti. Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.

Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negre şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.

Angelica mai este cunoscută şi ca planta celor 7 îngeri. În medicina populară românească, Angelica este considerată un magnet pentru influenţele magice benefice şi nu doar un simplu exorcizant. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ, având deopotrivă proprietăţi stimulente nervoase (datorită substanţelor volatile pe care le conţine) şi calmante (datorită furanocumarinelor din compoziţia sa). La nivelul sistemului nervos central, aceşti compuşi cu efect antagonic explică acţiunea sa reglatoare.

Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului, toate trei fiind considerate adevărate antidoturi contra spiritelor rele. Adesea, cele trei plante erau împletite sub formă de cununi, care erau ţinute la capul celor grav bolnavi, pentru a-i ajuta să se vindece, dar şi pentru a ţine disperarea şi chiar durerile departe. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi vigilizant, ce combate stările astenice.

Odoleanul era, fără doar şi poate, cel mai folosit mijloc de alungare a spiritelor rele în medicina populară românească. Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică şi sexuală. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi mesajele legate de stres să ajungă la creier.

Compoziţie/1 capsulă:

Sunătoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericină - 75 mg
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1 -37,50 mg
Isop (Hyssopus officinalis) pulbere din părţi aeriene - 37,50 mg
Busuioc (Ocymum basilicum L) pulbere din părţi aeriene  - 37,50 mg
Angelică (Angelica archangelica) pulbere din părţi rădăcini - 37,50 mg
Peliniţă (Artemisia vulgaris L) pulbere din părţi aeriene - 37,50 mg
Odolean (Valeriana officinalis) pulbere din rădăcini - 37,50 mg

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. O cură durează între 30 şi 90 de zile, în funcţie de necesităţi, fiind urmată de 10-21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

Precauţii şi Contraindicaţii: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Contraindicat în alăptare şi sarcină.

Fabricat in Romania
Denumiri similare la Suplimente nutritive Herbagetica Happy Vibe - 60 comprimate: Happy Vibe 60 comprimate, HappyVibe60comprimate, Happy Vibe 60 comprimate, HappyVibe-60comprimate
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^