Herbagetica Aspirina Organica - 30 comprimate

Herbagetica Aspirina Organica - 30 comprimate

de la 15,00 RON 9 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Aspirina ORGANICA 30 capsule Herbagetica Contribuie la:
 • reducerea inflamaĹŁiilor generale şi articulare
 • calmarea durerilor
 • reducerea nevralgiilor
 • reducerea reumatismului
 • menĹŁinerea temperaturii normale a organismului
 • fluidizarea sanguină.
  IndicaĹŁii (ĂŽn baza studiilor ştiinĹŁifice acceptate internaĹŁional): Se utilizează ca adjuvant ĂŽn:
 • febra care apare ĂŽn viroze gripale, cistită, nefrită, infecĹŁii digestive, abcese dentare
 • dureri de cap
 • dureri articulare şi musculare
 • dureri menstruale
 • dureri articulare
 • dureri de spate (lombosciatică)
 • nevralgie de trigemen
 • nevralgii ĂŽn general
 • tromboze.
Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.  Este pulberea fină, obĹŁinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conĹŁine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism.  Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat ĂŽn principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. DiferenĹŁa dintre Aspirină Organică şi cea de sinteză: Motivul pentru care extractul din coaja de Salcie este adesea comparat, ca şi acĹŁiuni terapeutice, cu aspirina este acela că substanĹŁele active pe care le conĹŁine sunt din aceeaşi „familie” cu celebrul medicament. Totuşi, ĂŽn ultimii ani, ĂŽn Germania şi Statele Unite, au fost făcute studii care au comparat efectul Aspirinei cu salicilaĹŁii complecşi conĹŁinuĹŁi ĂŽn extractul de salcie. Spre surprinderea generală, aceştia au avut o acĹŁiune antiinflamatoare şi calmantă mult mai puternică decât celebra lor surată de sinteză, care s-a dovedit mai eficientă doar ĂŽn scăderea febrei. În plus, ĂŽn timp ce aspirina de sinteză atacă mucoasa gastrică şi pereĹŁii vaselor de sânge, fragilizându-i, extractul de salcie nu are aceste efecte adverse, ci din contră, ĂŽmbunătăţeşte imunitatea şi ĂŽntăreşte organismul. Beneficiile Aspirinei Organice : Extractul de Salcie este extrem de eficient ĂŽn eliminarea nevralgiilor de trigemen, a durerilor de cap şi a durerilor de spate. Într-un studiu efectuat pe aproximativ 200 de persoane care sufereau de dureri de spate, cei care au primit extract din coajă de salcie au observat o ĂŽmbunătăţire semnificativă ĂŽn comparaĹŁie cu cei cărora li s-a aplicat placebo. În ceea ce priveşte reumatismul, produsul ajută la diminuarea sau chiar dispariĹŁia simptomelor neplăcute şi ameliorează durerile aferente. Mai mult, are efecte antiinfecĹŁioase şi protejează aparatul cardiovascular. Aspirina subĹŁiază sângele ceea ce ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge care pot provoca accidente vasculare şi atacuri de inimă. Pentru femeile aflate ĂŽn timpul menstrei, aspirina organică are rolul de a elimina durerile lombare şi cele ovariene, precum şi durerile de cap specifice perioadei. Mai mult, deşi durează puĹŁin mai mult până îşi face efectul (dacă nu este administrată o doză şoc de 6 capsule), acesta durează mult mai mult la aspirina organică decât la cea de sinteză. PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR.  4352/ 07.01. 2011. CompoziĹŁie/1 capsul ă :
 • Salcie (Salix alba)  extract din coajă de Salcie standardizat cu peste 25% salicină... 200 mg
 • Salcie (Salix alba)  pulbere din scaorţă de Salcie ... 160 mg
 • Tuf zeolitic mineralizat  standardizat cu 83% clinoptilolit... 40 mg.
Mod de administrare:  Câte 1-2 capsule de 3-4 ori pe zi. Precauții:  A se administra cu prudență ĂŽn caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal. Poate inactiva unele metale (de ex. , litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitentă. Contraindicații:  ĂŽn ulcer gastric și gastrită acută, sarcină și alăptare, sugarilor, persoanelor sensibile la administrarea de Aspirină. Aspirina ORGANICA 30 capsule Herbagetica.
Denumiri similare la Suplimente nutritive Herbagetica Aspirina Organica - 30 comprimate: Aspirina Organica 30 comprimate, AspirinaOrganica30comprimate, Aspirina Organica 30 comprimate, AspirinaOrganica-30comprimate
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^