DACIA PLANT Vitex - 60 comprimate

DACIA PLANT Vitex - 60 comprimate

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (04.09.2017): 18,25 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
VITEX este un supliment alimentar care susține secreția de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin. Ajută la echilibrarea sistemului hormonal feminin și la estomparea simptomelor neplăcute apărute în perioada menstruală. VITEX este un supliment alimentar care susține secreția de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin. Ajută la echilibrarea sistemului hormonal feminin și la estomparea simptomelor neplăcute apărute în perioada menstruală. Originar din zona mediteraneană şi Asia Centrală, Lemnul-lui-Avram este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani datorită proprietăţilor sale deosebite. În tratatul său despre plante, Teofrast, părintele botanicii, o numea , , Agnos'', după latinescul agnus, care însemna miel, planta fiind folosită de călugări pentru reducerea apetitului sexual. Din acest motiv, era des cultivată în mănăstiri şi adăugată în mâncarea călugărilor, fiind denumită , , Piperul călugărilor'' în Roma Antică, iar pe meleagurile noastre , , Mielărea''. În enciclopedia botanică Historia Naturalis, Plinius cel Bătrân, unul dintre cei mai vestiţi medici şi botanişti ai antichităţii, îl denumea , , Vitex agnus-castus'' sau , , Fructul Castităţii'', termenul , , Vitex'' provenind din verbul latin , , vieo'', care însemna a ţese sau a împleti (planta fiind folosită pentru împletirea coşurilor de nuiele), iar termenul , , castus'' însemnând castitate. În Grecia antică, în timpul ceremoniilor destinate fertilităţii, femeile dormeau pe o saltea împletită din frunze şi tulpini de Vitex agnus-castus pentru a-şi potoli focul dorinţelor sexuale.
Actiuni
Contribuie la:
funcţionarea normală a corpului luteal
reducerea stărilor de disconfort care apar la nivelul sânilor
reducerea secreţiei hipofizare de prolactină
reducerea senzaţiilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.
Contraindicatii
Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Administrare:
Adulţi: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, în cure succesive de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două. Ingrediente active: Lemnul-lui-Avram (Vitex agnus-castus), fructe, extract hidroalcoolic cu 0,5% agnuzidă, 400 mg.
Ingrediente inactive: celuloză microcristalină (agent de încărcare), dioxid de siliciu coloidal (agent de curgere), stearat de magneziu (lubrifiant).
Denumiri similare la Suplimente nutritive DACIA PLANT Vitex - 60 comprimate: Vitex 60 comprimate, Vitex60comprimate, Vitex 60 comprimate, Vitex-60comprimate
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^