Zelen.ro

Zelen.ro
Denumirea firmei
Marele Pescar Trade SRL
Anul fondarii:
2011
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0752171634
Despre noi
Zelen este un magazin multibrand nascut din pasiunea pentru outdoor care va aduce in prim plan corturi si accesorii pentru camping, bricege, cutite, biciclete, articole vestimentare, incaltaminte si multe alte produse de cea mai buna calitate de la producatori de renume. Suntem distribuitori autorizati pentru Victorinox, DHS Bike, Vango, Led Lenser, Petzl, Trimm, Bushnell si multi altii.

In calitate de distribuitor autorizat garantam ca produsele comercializate sunt autentice si conforme cu normele in vigoare, va oferim preturi corecte, livrare in cel mai scurt timp posibil (24 - 48 ore) si campanii frecvente de tip outlet.

Suntem o echipa tanara iar filozofia noastra este ca fiecare client trebuie sa obtina produse de cea mai buna calitate in pretul pe care il plateste. Garantia produselor comercializate de Zelen.ro este asigurata de producator in ateliere specializate si variaza intre 12 - 60 luni, in functie de produs.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Zelen.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
^