www.RFIDShop.ro

SC ROLLSOFT SRL
Anul fondarii:
1998
Adresa:
550154 Sibiu, Str. Amnas, Nr. 10 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0722466691
Despre noi
ROLLSOFT SRL este o companie cu capital privat, infiintata la inceputul anului 1998, cu scopul de a impartasi si de a pune in valoare experienta profesionala a fondatorilor in domeniul sistemelor integrate de securitate.

Experienta acumulata ne-a specializat mai ales pe domenii ca sisteme de identificare, control acces si pontaj electronic.

Magazinul nostru online, RFID Shop, dispune de cele mai performante echipamente pentru sisteme de pontaj electronic, sisteme de control acces, terminale si cititoare avand identificare biometrica sau RFID, care se adreseaza atat clientilor business-to-business cat si utilizatorilor finali.

Noi nu vinem doar produse, noi va oferim solutii prin intermediul unor sisteme inovatoare, menite sa satisfaca exigentele pietei.

Va venim in intampinare cu cele mai noi produse in domeniu, la preturi foarte competitive, puse la dispozitie de catre producatori renumiti precum Suprema Coreea, ZKTeco Spania, YLI Romania, Gastop Polonia si Comitex Bulgaria.

Beneficiati de cei mai fiabili turnicheti si diverse accesorii pentru acestia, porti batante pentru acces persoane, yale electromagnetice si electromagneti.

In magazinul online RFID Shop puteti gasi o gama diversificata de cititoare de carduri si de amprente cu interfata USB, cartele contact si de proximitate, taguri proximitate, bratari RFID de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

Specialistii nostri va asigura consultanta tehnica si ofertare gratuita in vederea implementarii celei mai potrivite solutii tehnice de securitate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.RFIDShop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii