www.regata.ro

SC REGATA SRL
Anul fondarii:
1993
Adresa:
130089 Targoviste, Laminorului, 65 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0371 522 344
5
1
0
0
0
0
Despre noi
Cu propria flota de masini si 40.000 metri patrati de depozite cu stocuri permanente in Targoviste si Arad dar si cu un numar mare de agenti de vanzari profesionisti, REGATA dispune de o retea ampla de distributie cu acoperire nationala, pentru satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor sai la nivelul intregii tari. Misiunea Regata este sa faca parte din casa si viata dumneavoastra, oferindu-va totul in materie de constructii pentru interior si exterior, de o calitate superioara si usor de folosit, care sa va transforme casa intr-un camin modern, placut si primitor

Contact: office@regata.ro; comenzi@regata.ro
Puteti plasa comenzi la orice ora in e-shopul wwww.regata.ro
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.regata.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Extrem de rapizi in procesarea comenzilor! Comunicare foarte buna, m-au contactat telefonic pentru a confirma comanda in 10 minute de cand am facut comanda pe site! Mi-au precizat si cand o sa plece de la ei produsul. Recomand!