www.matrix-shop.ro

www.matrix-shop.ro
Denumirea firmei
Matrix Cougr SRL
Anul fondarii:
1991
Adresa:
245600 Calimanesti, Mircea cel Batrin 79 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
736654116
Despre noi
Firma SC MATRIX COUGR SRL si-a inceput activitatea in anul 1991, avind denumirea initiala de SC Bujorul SRL, avind ca principal obiect de activitate importul , distributia si comercializarea de produse electronice si electrocasnice, scule si unelte de uz gospodaresc,in momentul de fata acoperind aproape toate orasele din judetul Valcea, atit prin magazine proprii cat si prin distribuitori agreati de noi. Avem o buna colaborare in acest sens cu firme consacrate pe piata Germana cum ar fi Einhell, Bruder Mannesmann, Gude, AL-KO, TIP si nu in ultimul rind Matrix.
Firma Matrix GMBH, a luat fiinta in urma cu circa 14 ani de zile, prin retragerea unui grup de actionari din Firma Einhell, care au luat hotarirea de a infiinta firma mai sus mentionata, avind acelasi obiect de activitate ca si firma Einhell, dar cu un nou concept si o viziune adaptata la conditiile actuale ale economiei mondiale.
Din martie 2008 am inceput colaborarea cu firma Matrix, iar in momentul de fata suntem distribuitori in Romania, fiind interesati in satisfacera cerintelor actuale ale pietei Romanesti, de unelte si scule pentru casa si gradina.
In cei peste 20 ani de activitate, personalul nostru a acumulat o vasta experienta in domeniul uneltelor si sculelor de uz gospodaresc, toate acestea beneficiind de certificate de calitate la standardele Europene si de o garantie de minimum 24 de luni, service-ul fiind asigurat de SC Matrix-Distribution SRL, care este o firma subsidiara a SC MATRIX COUGR SRL, si care din luna septembrie a acestui an este singura firma autorizata din Romania sa efectueze service-ul la produsele marca Matrix.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.matrix-shop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii