www.magaziadescule.ro

www.magaziadescule.ro
Denumirea firmei
L.S.G. INTERSERV S.R.L.
Anul fondarii:
1994
Adresa:
010921 Bucuresti, Str. Vespasian, nr.14, Sector 1 (Punct de colectare)
Tel.:
0722885577
4.5
95
10
3
7
6
Despre noi
Prezentare scurta a firmei
Firma a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect principal de activitate Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule. Societatea si-a crescut si diversificat in permanenta activitatea adaugand in oferta lubrifianti pentru autovehicule si industrie, scule electrice, scule de mana, utilaje de mica mecanizare, echipamente industriale, materiale. In acelasi timp s-a diversificat oferta de servicii asociate produselor vandute prin activitati de reparatii intretinere autovehicule, reparatii scule si utilaje, vanzare si reparatii motociclete. Tipul activitatii este vanzare directa si poate fi descris ca un serviciu de aprovizionare si mentenanta pentru companii. Activitatea se desfasoara cu personal propriu – 15 salariati, in colaborare cu cealalte companii din grup sau cu colaboratori pentru anumite servicii extrenalizate. In prezent firma este importator de Lubrifianti Motul Germania si face parte din retele de vanzari si service pentru producatori de prestigiu: Robert Bosch – Scule electrice si accesorii, Mob & Ius – scule de mana, Unior – scule de mana, Honda – motoare industriale, Yamaha – moto si sport, Teraplast- tevi PPE si PVC. Detinem proprietate cladire de birouri cu show-room si atelier reparatii auto, service scule electrice in Loc. Bucuresti, Str. Vespasian, nr. 14, sector 1; cu chirie in Cal. Plevnei, nr. 145, sector 6 – pentru activitati de service moto, utilaje si spatii depozitare marfuri si cu chirie in: Loc. Constanta, Sos. Mangaliei nr. 126B – pentru activitati de vanzare lubrifianti, piese auto, scule, utilaje si depozitare marfuri si Loc. Brasov, Calea Fagarasului, Nr.59 – pentru activitati de vanzare lubrifianti, piese auto, scule, utilaje si depozitare marfuri.
Istoric LSG Interserv
LSG-1995: comercializare piese auto;
LSG-1997: distributie lubrfianti Aral si infiintare atelier auto;
LSG-2000: distributie lubrifianti Castrol, Aral; distributie piese auto si acumulatori Bosch; distributie scule de mana IUS
LSG-2002: distributie scule electrice Bosch
LSG-2005: distributie echipamente si utilaje de constructii
LSG-2007: service scule si utilaje
LSG-2009: distributie scule pneumatice Cp si echipamente pentru aer comprimat Alup si CP.
LSG-2010: distributie scule de mana Unior
LSG-2011: distributie dulapuri de scule si dotari ateliere mobile
LSG-2016: import si distributie lubrifianti Motul
LSG-2017: infiintare punct de lucru Constanta
LSG-2018: infiintare punct de lucru Brasov
LSG-2018: distributie tuburi si tevi Teraplast
LSG-2019: devenim Brokeri la Bursa Romana de Marfuri
LSG-2020: implementare concept MOTUL EVO service specializat
Urmare a faptului ca in 2016 firma noastra a incheiat un contract de import si distributie cu compania MOTUL – producator de lubrifianti pentru auto si industrie, dezvoltarea din ultimii ani a depasit asteptarile noastre si a creat pentru 2020 oportunitatea de dezvoltare in continuare intensiva cat si extensiva. Astfel in 2018 am dezvoltat reteaua de distributie prin stabilizarea punctului de lucru de la Constanta si infiintarea punctului de lucru la Brasov, in 2019 s-au incheiat contracte de distributie cu cei mai mari distribuitori de piese –AD Auto Total si Bardi Auto si s-au negociat pana la faza de contractare care se va intampla in vara lui 2020, cu inca alti trei distribuitori de piese si lubrifianti, Materom -Tg. Mures, Elit -Bucuresti si Bedras -Campina.

Pentru 2020 ne propunem:
Valorificarea oportunitatii de a dezvolta reteaua de distributie lubrifianti Motul in Ardeal in contextul in care importatorul din zona respectiva a renuntat la contract si prezenta noastra din zona prin punctul de lucru de la Brasov permite gestionarea unui portofoliu de clienti importanti pentru economia din aceasta zona.
Dezvoltarea portofoliului de clienti cu 30%; ( 422 clienti activi in 2019)
Dezvoltarea unei retele de service-uri specializate in schimb de ulei pentru cutii de viteze automate prin implementarea a 20 de echipamente Motul Evo pana la sfarsitul anului 2020;
Dezvoltarea echipelor in punctele de lucru din tara, de la 1,la 2-3 persoane;
Modernizare sediu LSG Interserv- show-room si service;
Dezvoltare service auto proprii in punctele de lucru din tara dupa modelul celui din Bucuresti;
Implementare ERP- soft specializat in managemetul activitatii firmei (se negociaza cu Pluriva)

Cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de 2019 va permite depasirea pragului de 2 milioane de euro in anul 2020.
Cresterea portofoliului de clienti activi de la aproximativ 400 la finalul anului 2019 la peste 600 in 2020.
Cresterea gradului de acoperire teritoriala a sudului tarii cu echipa de vanzari si logistica, de la aproximativ 30% in prezent la peste 60% in 2020.
Dezvoltarea serviciilor asociate vanzarii de lubrifianti Motul prin implementarea serviciului specializat de schimb de lubrifianti „Motul EVO” la punctul de lucru din Constanta si la punctul de lucru din Bucuresti. Investitiile in acest serviciu bugetate la aproximativ 50.000 euro vor asigura un grad ridicat de specializare si vor creste notorietatea brandului LSG-Motul.

Proiecte pentru urmatoarele 12 luni (proiecte noi de investitie, produse noi, etc)
Pentru urmatoarele 12 luni unul din cele mai importante proiecte il reprezinta dezvoltarea retelei de service-uri specializate MotulEVO, pentru schimb ulei cutii automate, investitie de peste 100 000 euro in 20 de astfel de service-uri.In acelasi timp ne propunem sa modernizam service-ul propriu din Bucuresti si sa dezvoltam service-ul din Constanta, specializat de asemenea in servicii asociate cu lubrifianti Motul.
Un alt proiect pe care ni-l propunem pentru 2020 reprezinta modernizare si extindere depozit pentru lubrifianti Motul prin reamenajare spatiu pentru a putea gestiona un volum dublu de marfuri fata de 2019 si achizitia de mijloace de manipulare a europaletilor.
Dezvoltare magazine on-line – magaziadescule.ro pentru scule si motullsg.com pentru lubrifianti.
Achiztitie si implementare ERP- soft specializat in managementul companiei (urmarim finantarea acestui proiect prin fonduri nerambursabile), investitie aproximativ 50 000 euro.

Alte informatii

Firma LSG Interserv si-a stabilit ca obiectiv strategic pentru urmatorii 3-5 ani trecerea la un nivel superior de organizare si management prin sistematizarea si automatizarea proceselor din firma, dezvoltarea si modernizarea sistemului de management al calitatii certificat astazi prin ISO 9001, cu extindere in managementul sigurantei si sanatatii in munca si al protectiei mediului.
Afacerea noastra este complexa, cu multe sisteme umane, mecanice si automatizate (computerizate) intr-o miscare simultana. Succesul depinde de procesele organizationale si o comunicare rafinata intre sisteme, de personal dedicat, proceduri „punct de vanzare“ bine documentate, spatii si echipamente de lucru si de birou de prima clasa, o asigurare a calitatii riguroasa cu masuri interne de imbunatatire, inovatii asertive, marketing inspirat si masurat si nu in ultimul rand, o atentie neobosita la detalii in fiecare moment si loc.
Segmentam responsabilitatile in compartimente specializate si urmarim o policalificare adecvata intre departamente, care sa permita o intelegere superioara a proceselor si derularea lor cu cat mai putine sincope.
Oamenii printr-un angajament intern fata de echipa noastra vom contribui la succesul clientilor nostri. Un personal educat, inteligent, competent si loial, care munceste din greu si este rasplatit pe masura, genereaza calitatea excelenta a serviciului oferit clientilor.
Documentatia va cuprinde: viziunea strategica, principii de functionare si proceduri de lucru armonizate cu strandardele de calitate internationala ISO.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.magaziadescule.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
78.5 %
8.3 %
2.5 %
5.8 %
5.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Nu a ajuns

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Nu a ajuns

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Nu a ajuns

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Foarte prompti!

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

A fost ridicata.

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Pret mai prietenos.

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Puctul de ridicare greu accesibil.

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Recomand ca furnizor de încredere.

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Seriozitate și promptitudine.

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Încă nu am depistat.

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Pierdere de timp, produs indisponibil

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Comanda a fost anulata fara sa imi spuna cineva de ce.

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Preț

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Singur

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Nu am ce să recomand

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Pass

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Pass

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Pass

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Magazinu nu raspunde la telefon, nu emite factura pe firma

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

zero

 
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Totul a decurs foarte bine, de la comandă la primirea produsului.

 
Magazine

Punct de preluare

www.magaziadescule.ro(punct de colectare)
Adresa: 010921 Bucuresti, Str. Vespasian, nr.14, Sector 1
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0722885577
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
www.magaziadescule.ro
010921 Bucuresti, Str. Vespasian, nr.14, Sector 1