www.jucarii-de-copii.ro

www.jucarii-de-copii.ro
Denumirea firmei
SC YANBEAR SRL
Adresa:
500122 BRASOV, STEJERISULUI 18A (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0764.119.548
Despre noi
SC Yanbear SRL este o firmă alcatuita dintr-o echipa tanara si ambitioasa
Pentru noi, calitatea şi siguranţa produselor comercializate primează, astfel că avem o orientare clară către jucăriile de calitate, fabricate la standarde europene.
Jucarii-de-copii.ro si-a propus sa satisfaca exigentele copiilor si totodata a parintilor cu jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea acestora de la cea mai frageda varsta.
Noi stim ca un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care dezvolta imaginatia copiilor intr-un mod distractiv.
Încercăm în permanenţă să aducem noi brand-uri pentru a diversifica gama de produse cât mai mult, pentru ca Dumneavoastră să aveţi la dispoziţie o gamă cât mai variată de jucării pentru copiii Dumneavoastră.
Magazinul nostru virtual vă oferă aşadar o gamă largă de jocuri şi jucării pentru toate vârstele, vă garantează calitatea acestora, precum şi livrarea în cel mai scurt timp.
Oferiţi-le celor dragi un cadou deosebit comandând online de la www.jucarii-de-copii.ro .
Magazinul nostru virtual pune la dispozitia clientului o gamă extrem de variată de produse precum şi consilierea necesară în alegerea celui mai bun produs pentru copilul său.
Produsele oferite sunt marcate cu vârsta pentru care sunt recomandate, respectă într-u totul standardele impuse de legislaţia în vigoare şi sunt cel mai bun mijloc de a oferi copilului Dumneavoastră bucuriile copilăriei.
Politica noastră comercială prevede transferul continuu de discount de la furnizor către clientul final precum și campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al prețurilor fără concurență.
www.jucarii-de-copii.ro
https://www.facebook.com/jucariidecopii?ref=hl
program L-V 9.00- 17.00
S 10.00- 14.00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.jucarii-de-copii.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
^