www.bandadealergare.ro

www.bandadealergare.ro
Denumirea firmei
Sport8 Ro SRL
Adresa:
410041 Oradea, Iosif Vulcan,nr 8 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771307644
5
4
1
0
0
0
Despre noi
Compania noastră Sport 8 realizează distribuția în Ungaria și pe plan internațional a produselor fitness (aparate de fitness, accesorii fitness și suplimente nutritive) de peste 20 ani.Dorim sa extindem activitatea si in Romania.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.bandadealergare.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am fost multumita de reactia rapida in urma comenzii. Nu am cunoscut brandul respectiv, dar folosind banda de alergare in fiecare zi o ora ma simt foarte bine si sunt foarte multumita de ea. Este foarte practic, ma antrenez acasa.

 

Surpinzator de bun, nu m-am gandit ca la banii acestia gasesc o banda atat de buna.
Nu este nici prea zgomotos . Alerg 1-2 ore /zi in aceasta perioada deci i-mi prinde bine.
Fac cu el inclusiv antrenamente de deal . Pot recomanda cu caldura !

 

Asi recomanda acest produs fiindca in primul rand este foarte silentiosa. Eu alerg cu 10-11 km/h si aceasta banda este alegerea perfecta pentru un sportiv amator. Am luat si Dual Kitul si cu ajutorul acestuia, alergarile mele au devenit foarte distractive.
se poate plia foarte usor, nu necesita mult spatiu

 

O banda de alergare foarte ok, la un pret ok. Este solida, realizata bine si chiar silentioasa de a dreptul. Sunt foarte incantata. O sa mai comand pentru sala.

 

Oameni prompti, corecti si gata sa ajute. Totul corespundea descrieriilor. Aparatul chiar este foarte silentios si versatil.

 
^