Vita Proteine

SC VITA PROTEINE SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
400326 Cluj, Grigore Alexandrescu Sc 2 Ap 17 (Nu este punct de preluare)
Despre noi
SC VITA PROTEINE SRL a fost fondată în 2020 pentru a oferi suplimente de sănătate de calitate, de marcă, la prețuri rezonabile. SC VITA PROTEINE SRL utilizează eficiența inerentă a internetului în prezentarea produselor și procesarea comenzilor pentru a transmite economiile clienților noștri.

SC VITA PROTEINE SRL este o companie privată care a rămas în activitate de peste un deceniu oferind selecție de produse și servicii pentru clienți care sunt de neegalat în industrie. În prezent, stocăm peste 7500 de produse diferite în peste 20.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare controlat de temperatură.
Sperăm că veți găsi cumpărături pe site-ul nostru o experiență plăcută. Dacă aveți sugestii cu privire la modul de îmbunătățire, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. Trimiteți-ne un e-mail la sales@vitaproteine.ro

Va multumim ca ati ales VitaProteine.ro.ro!

Echipa VitaProteine.ro
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Păreri

Spune-ţi părerea despre Vita Proteine!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii