Unelte-shop.ro

Unelte-shop.ro
Denumirea firmei
Mag-Benefit SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
040254 Stefanestii de Jos, Str. Libertatii nr.6,Bl.P2, Sc.A, Ap.004 (Nu este punct de preluare)
Facebook:
Tel.:
0726704858
Despre noi
Magazin online cu scule si unelte
Scule si echipamente profesionale poti comanda online de la noi! Unelte-shop.ro este un magazin cu scule si unelte ieftine, acestea beneficiind de 24 de luni de garantie!
Ce comercializeaza Unelte Shop?
Ø Este un magazin cu scule si unelte profesionale: vindem unelte si scule online la cele mai bune preturi, pe care le livram in maximum 3 zile lucratoare in toata Romania. Magazinul nostru online de scule si unelte are produse pentru uz profesional, dar si pentru casa sau gradina.
Ø Magazin utilaje agricole: comercializam utilaje agricole, dar si piese pentru utilajele agricole absolut necesare pentru cultivarea cerealelor, legumelor. Sunt disponibile unelte agricole de calitate si utilaje la cele mai bune preturi.
Magazin online de scule si unelte, dar si utilaje agricole, Unelte-shop.ro vine in intampinarea nevoilor celor care vor sa aiba o gradina impecabila, care lucreaza pamantul: planteaza si cultiva, dar si celor care vor sa aduca schimbari in casele lor.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Unelte-shop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii