TECHSTORE.Ro - Technology Expert

SC Capitalia Distribution SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
022832 Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza 15 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
031 425 64 00
3.5
7
0
0
0
5
Despre noi
TechStore.ro
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre TECHSTORE.Ro - Technology Expert!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
58.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
41.7 %
Toate părerile

De fapt nu merita nici o stea!
Este o firmă capcană!
Nu vă încredeți în modul lor plăcut de a aborda clientul! Pe ei îi interesează să le plătiți produsul solicitat înainte! !
Eu am comandat produsul de o lună și am încercat după 10 zile să țin legătura cu ei si m-au amânat câte 10÷15zile!

 

Nu au produsele pe stoc ... De 3 luni astept sa apara vreun produs la ei pe stoc ... nu inteleg de ce le mai au afisate pe site ...

 

Livrat frigider side by side, pana in casa, pus pe pozitie. Multumesc efortului echipei.

 

Produse de super calitate.

 

Foarte seriosi si draguti, au respectat termenul de livrare prompt, comunicare foarte buna! Recomand cu incredere! !

 

Am cumpărat electrocasnice pentru toată bucătăria, au fost foarte serioși și toate produsele au ajuns la termenul discutat. Nu a existat nici o problemă chiar dacă am făcut plata în avans. M-au informat înainte de a finaliza comanda de termeni si durata comenzii. Recomand cu încredere!

 

Cea mai neserioasa firma pe care am gasit-o vreodata, nici macar nu merita o stea! Va rog, va sugerez, in cazul in care nu vreti sa cedati nervos sau sa faceti vreun infarct, sa apelati la alta firma! Nu platiti in avans! !! !!

 

NESERIOZITATE! NESERIOZITATE! NESERIOZITATE! Nu comandati de aici pentru ca nu veti primi nimic ( produs care e prezentat ca fiind pe stoc, nu-l primesc de o luna) . Voi face reclamatie la Protectia Consumatorului. 0 stelute

 

Am cumparat un frigider Hitachi de la ei in noiembrie de BF. Au fost extrem de draguti si l-au pastrat pt noi pana in aprilie cand ne-am mutat in noua locatie. Foarte amabili la telefon. Ne-au ajutat sa il ducem in casa pe pozitie. Ireprosabil! Foarte pozitivi si draguti. O experienta rara pt. Romania.

 

JVC M135
Am luat-o si este ok.multe functii pt uz casnic. deci este raport calitate preat ok(eu am luat-o de la edia galaxy la pret de 1500.
Are acel suport Everio unde pui camera si are iesirile pt orice la un loc.Poti sa o pui in suport si din telecomanda te filmeaza fara propbleme.Bateria livrata tine 1,30 h si se incarca tot in atat timp.manula in limba romana si are inca o functie