StrawberryNET.com

StrawberryNET.com
Denumirea firmei
Strawberry Cosmetics (Internet Services) Limited
Tel.:
0316300208
5
3
0
0
0
0
Despre noi
StrawberryNET.com, sursa nr.1 in lume pentru produse cosmetice de marcă pentru îngrijirea pielii, părului, machiaj și parfumuri. Cumpara acum si economisestil la oricare din cele 30000 de produse de la 200+ mărci recunoscute. Economisesti si cu ofertele: livrare gratuita, reducerea "cumperi mai mult, economisesti mai mult" si reduceri de fidelitate de pana la 10%
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Posta romana
Modalitati de plata: Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre StrawberryNET.com!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Si eu am comandat un set de la ei parfum Eau de Iceberg+ gel de dus si ma bucur ca l-am gasit acum la reducere, aproape 50%. Eu am mai luat o crema de corp si un rimel de pe site-ul lor inainte de Craciun, la recomandarea uneri prietene. Ma bucur ca nu platesc transportul si nu sunt probleme!

 

Echipa strawberrynet este profi. raspund repede la mailuri, la obiect. Au muulte produse, muulte reduceri iar acum ca a scazut dolarul e si mai convenabil!

 

Cumpăr de pe site pentru că îmi place calitatea produselor şi serviciul de asistenţa clenţilor, au o gamă foarte mare de branduri dintre care unele sunt greu de găsit în România, sau se găsesc doar făcături, iar aici găsesc originalele.