PROGRESSIVE SPORTS

PROGRESSIVE SPORTS SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
500001 Brasov, Calea București 246 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0368630008
Despre noi
POVESTEA NOASTRĂ
Am decis să lansăm brandul PROGRESSIVE în vara anului 2019, pentru a motiva oamenii să facă sport și să ducă un stil de viață sănătos care să includă mișcare și exerciții fizice acasă.

Numeroase studii arată că 50% din persoanele care încep un program de exerciții fizice, renunță în maxim 6 luni. Astfel că, am hotărât să acționăm și să venim în ajutorul tuturor cu o soluție.

DESPRE COMPANIE
Suntem prezenți pe piața online din SUA și Europa, unde comercializăm echipamente sportive, articole pentru acasă și outdoor, trambuline și diferite accesorii. De la benzi de alergat și biciclete, până la aparate cu vibrații și multifuncționale, punem la vânzare doar cele mai bune echipamente pentru sport și sănătate. Ne implicăm activ în procesul de producție al produselor, pentru a le îmbunătăți constant, astfel încât să satisfacă așteptările tale la fiecare pas.

PROGRESSIVE se adresează celor care doresc să facă mișcare, care sunt preocupați de sănătatea și echilibrul lor emoțional, mai presus de aspectul fizic

OBIECTIVE
Prima noastră gamă de produse este dedicată exclusiv fitnessului acasă și a fost creată din dorința de a îți facilita accesul la antrenamente sportive variate - individuale, în grup, online și LIVE, prin intermediul aplicațiilor de fitness.

Contextul anului 2020, restricțiile și lipsa accesului la sălile de fitness ne-au ajutat să realizăm cât de important este să avem acces la resurse care să ne mențină în formă și să ne încarce cu energie pozitivă.

De aceea, în prezent, ne concentrăm pe extinderea gamei noastre de produse cu o nouă colecție de echipament pentru sport în aer liber și o gamă de suplimente 100% naturale.

ADOPTĂ UN STIL DE VIAȚĂ ACTIV
Mișcarea te face mai fericit prin schimbările care se petrec la nivelul creierului și producerea bine-cunoscuților hormoni ai fericirii.Datorită dopaminei, resimți starea de bucurie și entuziasm din timpul antrenamentelor fizice, precum și energia și determinarea când ești pe cale să-ți atingi un obiectiv de fitness.

Endorfinele acționează ca un analgezic natural și garantează starea de plăcere după un anumit efort fizic depus, iar serotonina îți influențează starea de spirit și gândirea în mod pozitiv.

Cu cât ești mai prezent și mai implicat fizic și psihic în antrenament, cu atât scade producerea cortizolului - hormonul stresului - care în cantități mari, te poate afecta negativ emoțional, fizic și spiritual.

SĂNĂTATEA TA ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ!
Oricât de ocupați am fi, un lucru rămâne neschimbat în viața noastră - importanța unui stil de viață sănătos. Spune și tu „DA” mișcării!

CONTACT

Telefon:

0368 630 008 (apel cu tarif normal)

Email:

contact@beprogressive.ro

Program:

Lu-Vi 10-16

Adresă:

Str. Calea Bucuresti, nr. 246, Brașov
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PROGRESSIVE SPORTS!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii