PRODUSARENA

S.C IDEEA MARKET SRL
Anul fondarii:
2016
Adresa:
VOLUNTARI, BD-UL DUNARII NR 71 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0744458863, 0720101904
2
2
0
0
0
8
Despre noi
ProdusArena.ro reprezinta un magazin online bazat pe comercializarea unei game largi de produse de cea mai buna calitate.
Echipa ProdusArena sta la dispozitia dumneavoastra in cazul oricarei probleme sau nelamuriri, deoarece intelegem in totalitate nevoile si cerintele fiecarui client. Orice problema va fi preluata de catre noi si ulterior rezolvata in cel mai scurt timp.
Prin intermediul contactului telefonic sau cel online, dispuneti de asistenta noastra in timp real. Iar serviciile noastre de vanzare se bazeaza in totalitate pe cerinta clientului si nimic altceva.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PRODUSARENA!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Neseriozitate maxima!
E-mail "Comanda ta cu numarul 46077439 din data de 12 aug, 19: 30 a fost predata firmei de curierat GLS" iar verificand pe data de 16 pe GLS nr. AWB aflu ca nu a primit coletul.
M-ati mintit pe 18 august ca luati legatura cu depozitul ca o fi scaparea lor apoi ma sunati, nu ati facut-o, nu raspunde nimeni la telefon sau le-ati inchis ASA CUM ATI FACUT SI CU FORM

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un atomizor, service sub orice critica, nu recomand, ba din contra...
An trimis atomizorul in service, pentru ca nu fuctiona corect in sarcina. Am explicat acest lucru, inclusiv ca motorul termic functioneaza corect. Prin urmare, in service au curatat carburatorul (! ?! ), cand de fapt de vina era pompa booster! Mi l-au trimis inapoi, in plus si cu capacul spart, asa ca a i

 
Părerea Cumpărătorului

Nu sunteți serioși! !!
Am făcut o comandă de trei produse, însă
la primirea coletului unul dintre produse nu corespundea cu cel comandat de mine, mai exact am comandat un anumit model de foarfec de tăiat via și am primit altfel de foarfec! !! Am facut imediat sesizarea, am arătat motivul, am trimis poze cu produsul primit, cu factura, etc!
Însă după ce am văzut că nu primesc nici un

 
Părerea Cumpărătorului

Bravo foarte eficienti produse de calitate si rapiditate in livrare recomand acest magazin

 
Părerea Cumpărătorului

Niste nenorociti! Eu fiind de buna credinta am facut o comanda pentru un produs de pe site-ul lor de care aveam nevoie urgenta. Dupa plasarea comenzii, a 2-a zi am sunat la ei ca sa confirm personal comanda pentru ca ei nu m-au sunat asa cum au specificat clar pe site si am vorbit cu un domn care mi-a cofirmat ca nu a primit niciun raspuns de la magazie. Dupa 3 zile mi-au transmis ca pro

 

PRODUSARENA (6 luni)

Buna ziua,
Deoarece nu ati publicat numele dumneavoastra, nu suntem siguri ca aveti o comanda plasata la noi, chiar daca ati fi plasat o comanda la noi, sunteti instiintat automat printr-un mesaj pe adresa de email din comanda, daca produsul este disponibil sau nu, aceasta instiintare se face in maxim 10 minute de la plasarea comenzii.Va multumim pentru acesta recenzie falsa si va dorim o zi cat mai placuta !

Părerea Cumpărătorului

Din punctul meu de vedere este o firma serioasa dupa ce am plasat comanda am fost sunat sa confirm comanda dupa nici 3 ore am primit e-mail ca produsul a fost predat curierului si a doua zi la pranz am primit ce am comandat. Multumesc.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs care nu scria ca este epuizat, si dupa trei zile de asteptare, am anulat comanda, la care in replica imi spun ca produsul nu mai este in stoc. Deci total neseriosi, sfatul meu, evitati acest magazin

 

PRODUSARENA (1 ani)

Buna ziua,
Va rugam verificati adresa de email pe care ati trecut-o in comanda, ati primit un mesaj de instiintare in legatura cu stocul epuizat la 10 minute dupa ce ati plasat comanda.
Va multumim !

Părerea Cumpărătorului

Cel mai prost site de comenzi, nu platiti niciodata cu cardul, ideal ar fi sa nu va incurcati cu ei deloc.
TEPARI.

 

PRODUSARENA (1 ani)

Buna ziua,
In cazul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, ati achitat cu cardul, iar comanda nu a putut fi onorata, ati fost anuntat ca aceasta comanda nu poate fi onorata iar contravaloarea comenzii a fost returnata in 24 de ore in contul dumneavoastra.
Va multumim si o zi cat mai frumoasa va dorim !

Părerea Cumpărătorului

Nu a venit motocoasa din sevice deja a facut 3 saptamani si nu răspundeți la tell. o firma de tot rahatu. cand preluați comanda sunteti in stare sa veñiti personal , când are omul probleme nu mai răspundeți la tell si mințiți ca ati trimis-o din service

 

PRODUSARENA (1 ani)

Durata maxima a unei reparatii in service este de 15 zile, nici un produs nu a depasit 15 zile la noi in service.
Va multumim si o zi cat mai frumoasa va dorim !

Părerea Cumpărătorului

Am cumparat drujba Ieto X8 de la IDEEAMARKET (sau ProdusArena - aceeasi firma) , partener EMAG, in data de 20 sau 21. 11. 2017. A sosit in colet fara factura. Am vrut sa o folosesc pentru prima data dupa 1 an de la achizitionare si am constatat ca nu functioneaza pompa de ulei care ar trebui sa dea ulei la lant. Am contactat IDEEAMARKET si mi s-a spus ca pentru service trebuie sa trimit

 

PRODUSARENA (2 ani)

Garantia se acorda in baza certificatului de garantie si a facturii, documente care insotesc orice produs expediat din depozitul nostru si pe care aveti obligatia de a le pastra.
Am facut o exceptie si am primit drujba in service fara aceste documente, drujba a ajuns in service crapata din cauza clientului care a strans prea tare prezoanele, drujba a fost reparata cu cheltuielie aferente suportate de noi, chiar daca defectiunea a fost cauzata de client si chiar daca clientul a spus ca drujba nu a fost folosita un an de la achizitionare dar a ajuns la noi intr-o stare avansata de folosire.
Va multumim oricum pentru aceasta recenzie si va sfatuim sa si intretineti drujba daca vreti sa o aveti mult timp !