PRODUSARENA

S.C IDEEA MARKET SRL
Anul fondarii:
2016
Adresa:
VOLUNTARI, BD-UL DUNARII NR 71 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0744458863, 0720101904
1
0
0
0
0
4
Despre noi
ProdusArena.ro reprezinta un magazin online bazat pe comercializarea unei game largi de produse de cea mai buna calitate.
Echipa ProdusArena sta la dispozitia dumneavoastra in cazul oricarei probleme sau nelamuriri, deoarece intelegem in totalitate nevoile si cerintele fiecarui client. Orice problema va fi preluata de catre noi si ulterior rezolvata in cel mai scurt timp.
Prin intermediul contactului telefonic sau cel online, dispuneti de asistenta noastra in timp real. Iar serviciile noastre de vanzare se bazeaza in totalitate pe cerinta clientului si nimic altceva.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PRODUSARENA!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs care nu scria ca este epuizat, si dupa trei zile de asteptare, am anulat comanda, la care in replica imi spun ca produsul nu mai este in stoc. Deci total neseriosi, sfatul meu, evitati acest magazin

 

PRODUSARENA (1 săptămâni)

Buna ziua,
Va rugam verificati adresa de email pe care ati trecut-o in comanda, ati primit un mesaj de instiintare in legatura cu stocul epuizat la 10 minute dupa ce ati plasat comanda.
Va multumim !

Părerea Cumpărătorului

Cel mai prost site de comenzi, nu platiti niciodata cu cardul, ideal ar fi sa nu va incurcati cu ei deloc.
TEPARI.

 

PRODUSARENA (1 săptămâni)

Buna ziua,
In cazul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, ati achitat cu cardul, iar comanda nu a putut fi onorata, ati fost anuntat ca aceasta comanda nu poate fi onorata iar contravaloarea comenzii a fost returnata in 24 de ore in contul dumneavoastra.
Va multumim si o zi cat mai frumoasa va dorim !

Părerea Cumpărătorului

Nu a venit motocoasa din sevice deja a facut 3 saptamani si nu răspundeți la tell. o firma de tot rahatu. cand preluați comanda sunteti in stare sa veñiti personal , când are omul probleme nu mai răspundeți la tell si mințiți ca ati trimis-o din service

 

PRODUSARENA (1 săptămâni)

Durata maxima a unei reparatii in service este de 15 zile, nici un produs nu a depasit 15 zile la noi in service.
Va multumim si o zi cat mai frumoasa va dorim !

Părerea Cumpărătorului

Am cumparat drujba Ieto X8 de la IDEEAMARKET (sau ProdusArena - aceeasi firma) , partener EMAG, in data de 20 sau 21. 11. 2017. A sosit in colet fara factura. Am vrut sa o folosesc pentru prima data dupa 1 an de la achizitionare si am constatat ca nu functioneaza pompa de ulei care ar trebui sa dea ulei la lant. Am contactat IDEEAMARKET si mi s-a spus ca pentru service trebuie sa trimit

 

PRODUSARENA (1 ani)

Garantia se acorda in baza certificatului de garantie si a facturii, documente care insotesc orice produs expediat din depozitul nostru si pe care aveti obligatia de a le pastra.
Am facut o exceptie si am primit drujba in service fara aceste documente, drujba a ajuns in service crapata din cauza clientului care a strans prea tare prezoanele, drujba a fost reparata cu cheltuielie aferente suportate de noi, chiar daca defectiunea a fost cauzata de client si chiar daca clientul a spus ca drujba nu a fost folosita un an de la achizitionare dar a ajuns la noi intr-o stare avansata de folosire.
Va multumim oricum pentru aceasta recenzie si va sfatuim sa si intretineti drujba daca vreti sa o aveti mult timp !