pretulverde.ro

pretulverde.ro
Denumirea firmei
SC ProdusTV SHOP SRL
Anul fondarii:
2005
2
2
0
1
1
8
Despre noi
Pretulverde.ro, unul dintre primele site-uri de cumparaturi on line, "Smart Shopping", din Romania, este un magazin online infiintat in 2005, care s-a impus prin dinamica, accesibilitate si preturi mici.
Pretul Verde este format dintr-o echipa tanara care reuseste sa tina pasul cu noile tendinte si solutii in marketing-ul online.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre pretulverde.ro!

1
         
2
3
4
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
16.7 %
0.0 %
8.3 %
8.3 %
66.7 %
Toate părerile

Foarte neserios! am comandat la sfarsitul lunii aprilie un vas pt bucătărie si am primit, la acelasi pret, un alt vas mult mai mic. Am sunat, am trimis email uri, am insistat apoi am facut plângere la ANPC. Nu am primit niciun raspuns din partea firmei, operatoarea afisa o indolența si o nepăsare crasa iar ANPC a plasat speta Comisiei Europene al Controlului Calității deoarece sediul fir

 

Am cumparat de la ei un cantar, care s-a defectat si de 4 luni de zile nu raspund la e-mail-ul trimis la garantiishop@gmail. com. Din pacate este o firma foarte neserioasa care nu are decat niste numere de telefon pentru comenzi, care nu pot fi folosite si pentru reclamatii. Evitati sa cumparati pentru ca sunt neseriosi si nu ai cu cine sa discuti daca produsul se defecteaza.

 

Sunt neprofesionisti. De evitat. Mi-au trimis o forma de copt deformata si alte produse in locul celor comantate. Prefer sa platesc mai mult decat sa mai cumpar lucruri stricate de la aceste glume de vanzatori. Dezgust.

 

Am comandat un mop cu aburi, in 30. 12. 2016. Produsul a sosit in 04. 01. 2017... DEFECT!
Dupa numeroase apeluri telefonice, mi s-a spus sa trimit retur produsul. A fost trimis in 06. 01. 2017, nici pana astazi( 13. 01. 2017) nu m-au contactat sa rezolvam problema!
Nu am intalnit, in viata mea, asemenea neseriozitete, nesimtire si lipsa de respect fata de client!
NU COMANDATI DE PE

 

Pachet puternic deformat si nesigilat.

 

Am comandat 3 oale pentru lapte Blaumann, si mi-ai trimis 3 oale Renberg, fara sa fiu anuntat.
Dupa ce am fost directionat la garantii, mi s-a raspuns ca daca nu sunt multumit sa le returnez.
Astfel ajungi in situatia sa fi si cu banii luati si fara oale : ) pana cand au binevointa sa le ridice si sa returneze banii.
Se pare ca poti sa ai produsul dorit cand au ei chef nu cand il c

 

Am comandat 5 produse de la acest magazin si nici un produs nu a fost cel pe care l-am comandat, iar pentru returnarea produselor a fost nevoie sa apelez la OPC. Nu cumparati de la acest magazin.

 

Am comandat o pompa submersibila comanda a fost livrata la timp, sunt de incredere.

 

Super am comandat un aparat de radio marți seara la oră 22 și azi vineri la oră 13 a sosit coletul prin poștă. Felicitări și la Mulți Ani.

 

dragilor eu nu sunt sfatuitor nici profesor de marketing, recomandarea mea este sa va revizuiti si analizati comportamentul cu clientii , deasemenea mai aveti de lucrat si la dezvoltarea personala.

 
^