Piese Auto

Piese Auto
Denumirea firmei
SC TITANIC GRUP
Anul fondarii:
2014
Adresa:
Tel.:
0741178833
Fax:
0248221390
Despre noi
Prin PieseAuto.com puteti gasi piese auto de origine sau piese auto aftermarket la cele mai bune preturi, pentru orice marca de autoturism. Platforma online PieseAuto.com inseamna un mediu interactiv, rapid si usor de folosit de catre utilizatorii care doresc sa faca cea mai buna alegere in achizitia unui produs pentru masina lor. Va incurajam sa folositi functionalitatea site-ului pentru a realiza o comanda de piese auto online, dar in cazul in care considerati ca aveti nevoie de suport din partea unuia dintre specialistii nostri, va stam la dispozitie atat prin email cat si la numerele de telefon: 0741.178.833 si 0745.184.734
Magazin online de piese auto - PieseAuto.com
Magazinul online de piese auto PieseAuto.com s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de alege dintr-o gama variata de producatori de renume, cu costuri transparente si livrare rapida. Achizitia online a unei piese auto prin platforma noastra va va ajuta sa economisiti timp, sa alegeti mereu cel mai bun cost raportat la calitate, sa comandati un produs corect pentru masina Dumneavoastra. In situatia in care in procesul de comanda a unei piese se intampla sa apara o eroare, echipa noastra de specialisti o va remedia in cel mai scurt timp, urmand sa va informeze si sa va asiste pana la finalizarea comenzii.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Piese Auto!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine

Punct de preluare

Piese Auto(punct de preluare)
Adresa: 110129 Pitesti, Str Depozitelor Nr 2D
Telefon: 0741178833
Fax: 0248221390
^