PhoneGSM

Sc Concept Online Prest Srl
Anul fondarii:
2017
4.5
488
11
7
3
79
Despre noi
MAGAZINUL ONLINE WWW.PHONEGSM.RO ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE COMERCIALIZAREA DE TELEFOANE Mobile La Cele Mai Mici Preturi
TOATE PRODUSELE PUSE LA VANZARE PE ACEST SITE SUNT NOI, 100% ORIGINALE ,SIGILATE CU TOATE ACCESORIILE OFERITE DE PRODUCATORI !
TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIE LA PRODUCATOR , NU SUNT CODATE SI SUNT COMERCIALIZATE LA LIBER , FARA CONTRACT / ABONAMENT.
PENTRU A ACHIZITIONA PRODUSE DIN MAGAZINUL NOSTRU , PUTETI COMANDA ONLINE PRODUSUL, URMAND SA FITI CONTACTAT DE UN OPERATOR PHONEGSM PENTRU CONFIRMAREA COMENZII.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PhoneGSM!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
83.0 %
1.9 %
1.2 %
0.5 %
13.4 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Only Cash payments, sounds like a Romanian stealing phones and selling them online, no Factura. Avoid this company. If I am wrong then prove it, accept card payments and give facturas.

Numai plățile în numerar, sună ca un telefoane românești de furt și le vânzând online, fără facture. Evitați această companie. Dacă mă înșel, atunci dovedim, acceptați plăți de carduri și dați facturas

 
Părerea Cumpărătorului

Pretul produsului a fost cel mai bun (am verificat pe mai multe magazine online). Livrarea a fost foarte rapida, desi produsul era in stoc furnizor, a doua zi am fost anuntat ca vine curierul.

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte rapid, comanda a sosit cu Fancourier in doar 1 zi, produsul s21 ultra ambalat foarte bine, am verificat imei-ul si absolut ok. Recomand cu incredere

 
Părerea Cumpărătorului

Comandati cu incredere, produsele sunt originale la pret inegalabil! Sunt multumit de serviciile acestui site, recomand cu incredere!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comadat un Iphone 12 mini 128GB pe data de 03. 04. 2021 (zi nelucratoare) , am primit telefon de confirmare, iar pe data de 05. 04. 2021 l-am primit. Produsul este original, sigilat, am verificat IMEI la livrare. Profesionisti. Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

am comandat un iphone 12 mini blue de 64 gb in data de 3 mai 2021 , azi pe 4 mai 2021 a ajuns telefonul la mine , totul este exact ca in descriere , foarte promti , servicii excelente si au cel mai mic pret de pe piata . Va multumesc !

 

PhoneGSM (5 zile)

Va Multumim pentru comanda.
Cu Stima,
PhoneGsm

Părerea Cumpărătorului

Revin cu un update dupa 6 luni, Numele meu este Chipereanu Stefan, am comentariul legat de ce urmeaza acu fix cu 6 luni in urma, am cumparat un Galaxy Note 20 Ultra de pe acest site si pe data de 30. 04. 2021 am avut placerea sa ma trezesc ca i s-a inegrit ecranul, sau ars pixeli din senin, am fost pe data de 03. 04. 2021 cu el la garantie la Baneasa Shoping City la Samsung si aflu veste

 

PhoneGSM (5 zile)

Spuneti numai aberatii si minciuni la adresa magazinului nostru si ca reveniti dupa 6 luni cu update ca ecranul s-a facut negru Aveti o hartie oficiala de la samsung ? ati fost la samsung cu acelasi telefon sau pe unde ati fost ? pe noi nu ne-ati contactat Aveti grija de unde ati cumparat telefonul despre care spuneti, se observa ca intradevar aveti doar 16 ani sau mai putin pentru ca ce spuneti nu corespunde cu realitatea. Telefoane falsificate nu exista cel putin la magazinele online Domnule simplu tanar sunteti intr-o mare eroare si nu cunoasteti ce inseamna cuvantul "fals" Toate produsele magazinului nostru PhoneGsm vin insotite de documente legale ce atesta provenineta cu furnizorul nostru ele se verifica inainte de plata si fiecare produs in parte are serie imei care la fel se verifica la samsung ca banuim ca l-ati verificat la samsung cand l-ati cumparat si daca samsung v-a spus acum 6 luni ca are garantie si sa presupunem ca nu i-ati facut nimic la telefon si s-a stricat el asa pur si simplu el fiind un note 20 ultra si telefoanele ca generatie actuala nu prea se mai strica asa dintr-o data dar dvs. bun ati avut ghinion de data asta la samsung acolo vine cineva si va spune da a fost umblat in telefon si il credeti ? dar v-a dat o hartie oficiala pentru ca pana la urma ca sa va expedieze dragutii de la samsung mai procedeaza si asa spunand simplu ca telefonul a fost umblat etc.. tocmai ca sa nu va primeasca garantia si sa invoce un motiv Dragi cumparatori retineti ca produsele Apple si Samsung conform legislatiei au garantie la Producator Europeana nu exista dubii de aceasta garantie sigur putem merge la un service autorizat si cel de acolo sa nu doreasca sa primeasca telefonul in garantie dar el are Garantie la samsung ca nu doreste el pur si simplu la noi in Romania mai intalnesti si astfel de procedee dar trebuie spus clar ca samsung cere document de achizitie si verifica telefonul dupa imei Trebuie sa intelegem chiar daca repetem ca un magazin online nu poate vinde telefoane decat noi si acest lucru se verifica dupa imei produs si telefon la primire Deci ceea ce spuneti sunt numai minciuni. Va rugam sa transmite-ti documente de la samsung si confirmarea comenzii la magazinul nostru Rugam pe aceasta cale dragi cumparatori sa postati review in urma achizitiei / verificarii produsului de la magazinul nostru. Suntem de acord ca vor exista si cumparatori nemultumiti din cu totul alte motive

Părerea Cumpărătorului

Comanda a fost onorata cu promptitudine in 2 zile de la comanda a sosit telefonul.
Iphone 12 pro sigilat cu factura.
Nota 10

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un IPhone 12 Pro Gold a venit la timp în 2 zile și sunt foarte mulțumit de ce am comandat, mulțumesc! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Magazin online de încredere. Am comandat un IPhone 12 alb și a ajuns in intervalul de timp menționat pe site. Telefonul este original. A venit sigilat in folia originala. Recomand!