PharmacyGreek

PharmacyGreek
Denumirea firmei
DRONTZAS ANDREAS
Anul fondarii:
2019
Despre noi
Despre noi
Magazinul online Pharmacygreek.ro a fost realizat pentru a răspunde cerințelor și nevoilor moderne ale clienților săi și pentru a facilita selectarea și achiziționarea de produse cosmetice medicale moderne, de calitate, suplimente nutritive și accesorii medicale.

Scopul nostru este simplificarea procesului de alegere, cumpărare și livrare prin crearea unui mediu sigur și funcțional.

Produsele pe care le oferim pe piață sunt de o calitate excepțională, garantate de marcajul CE de pe produse, toate acestea fiind oferite pe piața europeană și de sistemul de control al calității ISO 9000 al producătorilor.

Misiunea noastră este:

• găsirea unor furnizori atent selectați cu produse de înaltă calitate

• menținerea unui nivel extrem de profesional pentru satisfacerea clienților noștri

• acuratețea livrărilor

• înțelegerea deplină a clientului.

Suntem constienti de faptul că, pentru a ne atinge obiectivele, avem nevoie de o dedicație completă și de o îmbunătățire continuă a serviciilor noastre și nu în ultimul rând de o încredere a clienților care trebuie menținută in mod continuu.

Vă mulțumim că ne-ați ales,

Echipa PharmacyGreek.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PharmacyGreek!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii