Onlinetoner Webshop

Onlinetoner Webshop
Denumirea firmei
NEXODOT TECH S.R.L.
Anul fondarii:
2020
Adresa:
410017 Oradea, Str. Episcop Roman Ciorogariu, Nr. 9 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+40 359 228 045
5
1
0
0
0
0
Despre noi
Scopul nostru
La Onlinetoner, lucrăm pentru a vă livra cele mai potrivite consumabile în cel mai scurt timp posibil, în cel mai convenabil și comod mod.
De la magazinul nostru online, puteți comanda din confortul casei dvs., fie modalitatea de livrare la domiciliu sau la un punct de pick-up, iar noi o vom livra în 2-3 zile lucrătoare produsele alese!

Servicii Clienți
Serviciul nostru de clienți este disponibil între orele 9:00 și 17:00 pentru a răspunde la orice întrebare sau probleme pe care le aveți. Găsiți serviciul nostru pentru clienți prin e-mail, telefon sau chiar chat online pe site-ul nostru!
Abonându-vă la newsletter-ul nostru veți primii informații despre prețurile noastre favorabile și puteți fi informat în permanență cu privire la ultimele noastre promoții.

Gamă de produse
Din gama noastră largă, sunteți sigur că veți găsi consumabilele de care aveți nevoie.
Oferim consumabile originale și premium alternative pentru imprimante, la un preț accesibil și garantăm funcționarea lor timp de 1 an! Dacă aveți probleme cu produsele, ni le puteți returna gratuit de pe puncturile de pick-up al Coletăriei.ro!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Onlinetoner Webshop!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Produsele sunt bune. A ajuns repede. Sunt mulțumit!