OLLO

POEM METAPHORE S.R.L
Anul fondarii:
2019
Adresa:
020583 Bucuresti, Str. Poiana Cu Aluni, Nr.6, Bl. 17, Sc. 3, Et.4, Ap. 89, Sect. 2 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0314329196
Despre noi
OLLO - Sex shop online cu cea mai variata selectie de jucarii erotice

OLLO a aparut in urma unei necesitati organice de a combate practicile lipsite de etica si discriminatorii prezente in industria sexului si a placerii. Asteptarile nerealiste cu privire la sex si corpurile noastre, asa cum sunt acestea infatisate de presa scrisa si vizuala, dar si de catre industria pornografica; promovarea stereotipurilor, coroborata cu sistem educational neadecvat; portretizarile sexiste ale femeilor, persoanelor queer sau transgener cu care ne confruntam la fiecare pas, sunt factori care contribuie la mentinerea practicilor discriminatorii si profund imorale din industria sexului si a placerii.

Noi, la OLLO, suntem convinsi ca o viata sexuala activa si diversificata este o necesitate atunci cand ne dorim o relatie fericita si implinita.
Relatiile fericite, de orice natura, sunt cel mai frumos lucru din lume.

Prin OLLO ne dorim sa cream mai mult decat o companie, ne dorim un spatiu sigur, liber de stereotipuri, o comunitate in cadrul careia intregul spectru al corpurilor si experientelor sexuale sa fie reprezentat cu respect, invatand sa iubim deopotriva noul si diversitatea, dar si pe noi insine.

Sex shop cu jucarii sexuale pentru tine, pentru voi si pentru noi toti
Magazinul nostru erotic inseamna functionalitate, discretie, calitate si servicii orientate catre clienti de care te poti bucura. Consultantii nostri iti raspund prin e-mail sau telefonic la orice intrebare despre produsele noastre.

Portofoliul de produse este atent selectat pentru ca tu sa poti experimenta cele mai placute momente de relaxare. Pe sex shop OLLO gasesti jucarii erotice, vibratoare, dildo, articole bondage, de calitate premium, care nu iti pun in pericol sanatatea.

Sex Shop OLLO: destinatia placerii intime!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre OLLO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii