MyPanasonic

S.C. T&T CONSULTING 2001 S.R.L.
Anul fondarii:
2001
Adresa:
Bucuresti, Str. Prelungirea Ghencea 104A, Sector 6 Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0728.326.732, 021.31.36.615
1
0
0
0
0
2
Despre noi
Magazinul www.mypanasonic.ro operat de catre “T&T Consulting 2001 SRL”, societate cu capital integral privat autohton care comercializeaza intreaga gama de echipamente Panasonic (TV, audio/ video si de telecomunicatii).

Istoria firmei începe propriu-zis acum 20 de ani, când Electronica International, azi Panasonic Romania, a inceput sa incheie contracte cu distribuitorii din tara si din Bucuresti. In anul 2001 o parte din vechii angajati, reprezentanti ai conducerii in departamentele de marketing, s-au gandit sa infiinteze o societate comerciala care sa se ocupe mai intens de promovarea exclusiva pe piata româneasca a produselor Panasonic.

Pe scurt, pasii au fost urmatorii:
Tineri absolventi, Iuliana & Marian Todiroaie ai Universitatii Gheoghe Asachi din Iasi – Facultatea de Constructii din anul 1991, lucreaza in domeniu pana in anul 1993.
Dupa aceasta perioada, sub conceptul shop@Panasonic coordoneaza deschiderea unui numar de7 magazine exclusive Panasonic (Bucuresti: Unirea, Mosilor, Crangasi, Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati).
In anul 2001 isi fac propria companie de consultanta in acelasi domeniu, T&T Consulting.Incepand din 2006 hotarasc dezvoltarea colaborarii cu Panasonic si compania devine dealer autorizat.
Astfel, cu o bogata experienta, incep deschiderea unor magazine exclusiv Panasonic in Bucuresti – Unirea Shopping Center, Bacau – Galeriile Real, Focsani –Galeriile Carefour. Sub aceasta forma, societatea T&T Consulting se dezvolta si se afirma pe piata intr-un timp relativ scurt, impunandu-se si devenind unul dinprincipalii parteneri Panasonic la nivelul intregii tari.

T&T Consulting este dealer autorizat Panasonic Romania.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MyPanasonic!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Alex

Am comandat online un telefon, am fost contactat telefonic ca produsul e pe stoc si va fi livrat a 2-a zi, dar nu am primit nici o confirmare pe email. Cand a venit curierul a cerut un pret mai mare decat cel afisat la comanda pe site. Pretul pentru curierat era mai mare decat cel afisat pe site si i sa adaugat si tva. Cand i-am contactat mi-au spus ca suma pentru curierat e aproximativa

 
Părerea Cumpărătorului

Am dat comanda online duminica, Luni sunt sunat ca nu mai este ceea ce am comandat. vorbesc aici despre o masina de spalat Panasonic - NA-127VB4WTA
ce este in continuare postata la ei pe site ca fiind disponibila. Raspunsul clasic: asta
nu mai este disponibila, va dam altceva ( acest altceva fiind cu 1000 lei mai scump)