MyPanasonic

MyPanasonic
Denumirea firmei
S.C. T&T CONSULTING 2001 S.R.L.
Anul fondarii:
2001
Adresa:
Bucuresti, Str. Prelungirea Ghencea 104A, Sector 6 Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0728.326.732, 021.31.36.615
1
0
0
0
0
2
Despre noi
Magazinul www.mypanasonic.ro operat de catre “T&T Consulting 2001 SRL”, societate cu capital integral privat autohton care comercializeaza intreaga gama de echipamente Panasonic (TV, audio/ video si de telecomunicatii).

Istoria firmei începe propriu-zis acum 20 de ani, când Electronica International, azi Panasonic Romania, a inceput sa incheie contracte cu distribuitorii din tara si din Bucuresti. In anul 2001 o parte din vechii angajati, reprezentanti ai conducerii in departamentele de marketing, s-au gandit sa infiinteze o societate comerciala care sa se ocupe mai intens de promovarea exclusiva pe piata româneasca a produselor Panasonic.

Pe scurt, pasii au fost urmatorii:
Tineri absolventi, Iuliana & Marian Todiroaie ai Universitatii Gheoghe Asachi din Iasi – Facultatea de Constructii din anul 1991, lucreaza in domeniu pana in anul 1993.
Dupa aceasta perioada, sub conceptul shop@Panasonic coordoneaza deschiderea unui numar de7 magazine exclusive Panasonic (Bucuresti: Unirea, Mosilor, Crangasi, Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati).
In anul 2001 isi fac propria companie de consultanta in acelasi domeniu, T&T Consulting.Incepand din 2006 hotarasc dezvoltarea colaborarii cu Panasonic si compania devine dealer autorizat.
Astfel, cu o bogata experienta, incep deschiderea unor magazine exclusiv Panasonic in Bucuresti – Unirea Shopping Center, Bacau – Galeriile Real, Focsani –Galeriile Carefour. Sub aceasta forma, societatea T&T Consulting se dezvolta si se afirma pe piata intr-un timp relativ scurt, impunandu-se si devenind unul dinprincipalii parteneri Panasonic la nivelul intregii tari.

T&T Consulting este dealer autorizat Panasonic Romania.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MyPanasonic!

1
         
2
3
4
Toate părerile

Am comandat online un telefon, am fost contactat telefonic ca produsul e pe stoc si va fi livrat a 2-a zi, dar nu am primit nici o confirmare pe email. Cand a venit curierul a cerut un pret mai mare decat cel afisat la comanda pe site. Pretul pentru curierat era mai mare decat cel afisat pe site si i sa adaugat si tva. Cand i-am contactat mi-au spus ca suma pentru curierat e aproximativa

 

Am dat comanda online duminica, Luni sunt sunat ca nu mai este ceea ce am comandat. vorbesc aici despre o masina de spalat Panasonic - NA-127VB4WTA
ce este in continuare postata la ei pe site ca fiind disponibila. Raspunsul clasic: asta
nu mai este disponibila, va dam altceva ( acest altceva fiind cu 1000 lei mai scump)

 
^