Mobileshop S.R.O

Mobileshop S.R.O
Denumirea firmei
Morning Ideas s.r.o.
Anul fondarii:
2011
Adresa:
821 08 Bratislava, Klincová 35 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0040359228037
4
284
52
20
10
53
Despre noi
Pe ro.mobileshop.eu puteţi cumpăra telefoane, ceasuri, console, trotinete, aspiratoare, laptop, etc., pe cele mai avantajoase prețuri din Romania. Stocul prezent este oferit de furnizor. Transportul este gratuit indiferent de preț. Oferim plata la livrare (ramburs- plătiți în lei când preluați coletul) și plata online- card de credit, PayPal, Transfer Bancar. Produsele cumpărate prin intermediul platformei noastre sunt noi, originale, sigilate, cu garanție; telefoanele libere de rețea.
Mail: ro.info@mobileshop.eu; Telefon: 0040359228037.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Mobileshop S.R.O!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
67.8 %
12.4 %
4.8 %
2.4 %
12.6 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am făcut o comanda online cu plata prin virament bancar la un aspirator, comandă care mi-a fost anulată și mi s-au livrat înapoi banii pe card dar o suma mai mică cu 118 lei. La telefon nu răspunde nimeni, mie mi se pare a fi o firma fantomă care nu-și onorează comenzile și mai trag și la cursul valutar în sensul ca îți încasează euro la un curs valutar și îți restituie euro la alt curs

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un telefon mobil Cubot x50 luni și am primit coletul vineri după 5 zile. Foarte mulțumit de promptitudine cu care au acționat și cum arată telefonul. Foarte mulțumit.

 
Părerea Cumpărătorului

Am primit produsul comandat conform mail-ului primit si a trebuit s-l returnez din motive de sanatate destul de grave. L-am returnat si deja in 8 zile am primit mail sa trimit contul pt returnarea banilor. Foarte seriosi si promti. Daca va fi bine voi mai cumpara produse si ii voi recomanda.

 
Părerea Cumpărătorului

Am fost servit conform așteptărilor personale . Vă mulțumesc !

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat ps5 si a fost ok. Recomand

 
Părerea Cumpărătorului

Tot a fost OK.

 
Părerea Cumpărătorului

Am primit produsul în 11 zile de la data comenzii (în loc de 6-8 zile cum scria pe site) , deoarece produsul comandat a fost primit nesigura de la furnizor, și a fost necesara o noua comanda la un nou furnizor (informație primită când am apelat mobileshop).

 
Paul

Initial am lasat un comentariu trimis inainte sa primesc lamuriri din partea echipei Mobileshop si am cerut sa fie sters acel review.

Comanda mea a fost incurcata de catre echipa de livrare (GLS) si trimisa prin Danemarca, insa persoana de contact de la Mobileshop m-a lamurit ca nu este o situatie cauzata de ei, ci de GLS.

Lasand la o parte greseala de livrare, produsul comandat

 
Părerea Cumpărătorului

magazinul este ok, numarul de telefon de contact nu este ok, raspund foarte prompt la mailuri, in principal nota 9

 
Părerea Cumpărătorului

corect