Mobileshop S.R.O

Mobileshop S.R.O
Denumirea firmei
Morning Ideas s.r.o.
Anul fondarii:
2011
Adresa:
821 08 Bratislava, Klincová 35 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0040359228037
4
249
47
20
10
47
Despre noi
pe ro.mobileshop.eu puteţi cumpăra telefoane, tablete, smartwatches, camere foto, etc., pe cele mai convenabile prețuri din Romania. Transportul este gratuit și coletul va ajunge in 2, 3 zile lucrătoare. Oferim metoda de plată: Plată la livrare (ramburs- plătiți în lei când preluați coletul), Plată cu cardul, PayPal, Transfer Bancar. Telefoanele cumpărate prin intermediul nostru au 24 de luni garanție și avem servicii de reparare prin întreaga EU, și în România.
Suport Clienților: ro.info@mobileshop.eu; Info: 0040359228037.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Mobileshop S.R.O!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
66.8 %
12.6 %
5.4 %
2.7 %
12.6 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Nu vând persoanelor juridice, numai celor fizice, nu pun TVA, am platit 1791 euro cu PayPal și mi-au anulat comanda că era pe persoană juridică și au returnat 1708lei.

 

Mobileshop S.R.O (4 săptămâni)

Buna ziua,deoarece nu putem sa Va gasim in sistem,Va rugam sa ne contactati la ro.info@mobileshop.eu si agentul nostru o sa Va lamureasca orice neclaritate.
ro.mobileshop.eu

Părerea Cumpărătorului

Aveți și voi un număr de telefon valabil? ?
Am trimis un mesaj pentru a putea stabili o legătură și nici un răspuns.
Mă îndoiesc că este un magazin corect....

 

Mobileshop S.R.O (1 luni)

Buna ziua,Suport Clienţilor: ro.info@mobileshop.eu
Centru de informații: 0040359228037
09:30 - 15:30 Luni-Vineri
ro.mobileshop.eu

Părerea Cumpărătorului

O experienta TOTAL neplacuta in relationarea cu Mobileshop, dovedind lipsa de respect in comunicare. Cum spunea un alt comentariu, atentie la astfel de comercianti si nu credeti tot ce vi se spune.

 
Bog

Am comandat de la ei o tableta Samsung Galaxy S4. La confirmarea comenzii mi-au spus că nu se poate verifica conținutul coletului la livrare. Nu este în regulă să procedeze astfel având în vedere valoarea comenzii ( 500 eur) !
Din punctul meu de vedere doar cei care au ceva de ascuns nu permit verificarea coletului!

 

Mobileshop S.R.O (2 luni)

Buna ziua, Nu avem influențe asupra deschiderea coletului la livrare,deoarece aceasta depinde exclusiv de regulile serviciului de livrare,indiferent dacă este GLS cu care colaborăm sau alt serviciu. Ei sunt de regulă datori să Vă livreze doar pachetul și nu doresc să se ocupe de alte verificări suplimentare despre starea pachetului. Aceasta aduce Clienții in stare de eroare si aduc critici la adresa noastră chiar dacă nu putem inflenta. Prin urmare,punem la dispoziția clienților noștri următoarele: Preluarea pachetului, deschiderea coletului după plecarea curierului,verificarea conținutului pachetului și dacă se asigură că cutia nu conține toate cele comandate au opțiunea de a ne anunța la adresa de mail: warranty@mobileshop.eu după care noi trmitem o adresă de retur.Când primim coletul înapoi Vom returna suma in contul clientului.Deci, nu exista nimic de ascuns,doar astfel sunt regulile serviciului de livrare. ro.mobileshop.eu

Părerea Cumpărătorului

Nu credeti tot ce se zice , eu am primit telefonul lg g8s ok impachetat , sigilat, cu toate accesorile , la un pret mai mult decat decent, in cel mai mic interval de timp si pot spune ca sunt foarte multumit , avand in vedere ca a venit din afara tari si merge foarte ok, deci un magazin ok

 
Părerea Cumpărătorului

Mai bine iei de pe olx e acelasi lucru. Baremi de aia dai mai usor

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand, ca am comandat un ceas, si am primit care prin vedere exact care am comandat, dar era un alt model, si mult mai ieftin! Am reclamat, dar nu a schimbat!

 
Părerea Cumpărătorului

am sscazut un pic nota ptr timpul cam mare ptr livrarea comenzii, in rest totul a fost corect!

 
Părerea Cumpărătorului

Preturi foarte bune, transportul dureaza putin mai mult decat dintr-un magazin din Romania. Garantie oferita produselor la un service din Romania.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a fost onorata ireprosabil. Recomand cu placere acest magazin.

 

Mobileshop S.R.O (2 luni)

Va multumim pentru feedback si va mai asteptam pe la noi!