Mobileshop S.R.O

Mobileshop S.R.O
Denumirea firmei
Alliance Electronics s.r.o.
Anul fondarii:
2011
Adresa:
851 01 Bratislava, Kremnická 24 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0040359228037
4
228
39
19
9
41
Despre noi
pe ro.mobileshop.eu puteţi cumpăra telefoane, tablete, smartwatches, camere foto, etc., pe cele mai convenabile prețuri din Romania. Transportul este gratuit și coletul va ajunge in 2, 3 zile lucrătoare. Oferim metoda de plată: Plată la livrare (ramburs- plătiți în lei când preluați coletul), Plată cu cardul, PayPal, Transfer Bancar. Telefoanele cumpărate prin intermediul nostru au 24 de luni garanție și avem servicii de reparare prin întreaga EU, și în România.
Suport Clienților: ro.info@mobileshop.eu; Info: 0040359228037.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Mobileshop S.R.O!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
67.9 %
11.6 %
5.7 %
2.7 %
12.2 %
Toate părerile

GROAZNIC.

 

Am dat comanda pe data de 21. 12 2018 si telefonul (Lg G7 Thinq ) mi-a ajuns pe data de 8. 01. 2019. Pe telefon sunt instalate aplucatii TIMGate si nu inteleg de ce ? Deci sunt foarte nemultumit de serviciile Mobileshop ! !!

 

Am comandat de la ei un NOKIA 7 Plus. A venit în 4 zile lucratoare, fara nici un fel de probleme, sigilat. Sunt foarte serioși.

 

Am comandat un iPhone 7plus, cel mai mic preț de pe piața, a sosit coletul intact, sigilat, am plătit la curier care și el a fost f. amabil. Singura nemulțumire a fost timpul de livrare f mare , mai ales ca am urmărit coletul: a plecat din Slovenia pe 3. 01. 2019, a ajuns in Ungariatot pe 3, dar a plecat si a ajuns in Sibiu pe 07. 01. 2019

 

Am comandat un note8 .. am inteles ca vine din Slovacia dar nu am fost informat ca il voi primi desigilat si cu incarcator pentru Anglia. Pentru ca am fost plecata din tara, a preluat coletul fratele meu si nu l-a deschis la primire. Asa ca am avut o surpriza tare neplacuta sa constat ca era sigiliul de la cutie taiat si telefonul deja pornit. Nu pare sa fie folosit lovit dar chiar si as

 

Am comandat cu o săptămână înainte de Crăciun o tableta . A doua zi m au sunat pentru confirmare iar în doua zile mi a ajuns comanda. Sunt foarte serioși .

 

Promptitudine chiar si in perioada aglomerata din an

 

Sunt corecți! livrare la timp! produse de calitate si poți să desfaci coletul la livrare! plata tot la livrare prin curierat

 

Mobileshop S.R.O (1 luni)

Buna ziua,apreciem parerea dvs. speram ca veti si in continuare colabora cu noi.
O zi buna
mobileshop

Livrare f prompta

 

Un magazin de calitate