Medi-Mag

Medi-Mag
Denumirea firmei
ZURCAN TEHNOMED SRL-D
Anul fondarii:
2017
Tel.:
0758 803 085
2.5
1
0
0
0
2
Despre noi
Suntem o companie tânăra, in plină ascensiune, de distribuție a produselor medicale la standarde europene la preturi mici, adresate atat populației, cât si companiilor de furnizare a serviciilor medicale, saloanelor de înfrumusețare in județul Prahova.

Oferim o varietate de produse parafarmaceutice, dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății, dispozitive de mers si aparatura medicala, de la Branduri cu renume național, cat si internațional: Prima (România), Sana (România), Narcis (România), Beurer (Germania), Microlife (Elveția), Riester (Germenia), Medimark (Marea Britanie) IPC Ready System (Italia)

Suntem si vom fi „deschiși de azi pana la ultimul client” acum si online
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Medi-Mag!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Daca vreti sa nu aveti neplaceri nu va incurcati cu ei , foarte neseriosi.

 

Am comandat telefonic perna electrică Beurer HK35 . Am întrebat daca au pe stoc acest produs . Si cand mi-au trimis pachetul, am constatat cu stupoare ca imi trimiseseră un pad mai slab calitativ decat ceea ce comandasem eu, supraevaluat ca pret , fata de celelalte magazine online ( Locuiesc intr-un oras mic , unde nu am gasit nicaieri perna electrică)
Am sunat si i-am rugat sa imi sc

 

Promt si rapid. Magazin de incredere.

 
Magazine
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat: