MASTOMAT

MASTOMAT
Denumirea firmei
Mastomat Monotrus SRL
Anul fondarii:
2020
Tel.:
0762311334
Despre noi
Mastomat.ro este o platforma de vanzari specializata in comercializarea celor mai populare produse de bricolaj, atat motorizate cat si electrice; a produselor sanitare de calitate medie si inalta, pentru bugete de toate categoriile; diverse consumabile si accesorii utilizate in constructii; masini electrice si mecanice folosite in activitati agricole etc.

Cautam sa aducem clientilor nostri toate informatiile necesare pentru finalizarea deciziei de achizitie. Pentru toate produsele noastre veti gasi descrieri detaliate si poze explicite ca sa stiti exact calitatea si capacitatea produsului cumparat.

Gama de produse cuprinde categorii de calitate inalta, profesionale si semiprofesionale, precum si categorii ce se incadreaza in capacitati bugetare mai reduse, destinate uzului gospodaresc.

Colaboram cu producatori europeni si asiatici cum ar fi Distar, Ulgran, Procraft, Status, Elprom, Paton, NovoTools, HPC Research, Elefant etc pentru a pune la dispozitie o diversitate cat mai mare de produse de uz larg in agricultura, constructii, decor interior, bucatarie etc
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MASTOMAT!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii