Lepurush

Lepurush SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
400491 Cluj Napoca, Albastrelelor 9 ap 3 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0743359024
Despre noi
In fiecare om mare traieste un copil gata sa iasa oricand la joaca!

In aceasta lume tumultoasa ne-am permis sa ne punem vietile pe hold, pentru un moment si am lasat copii din noi sa exploreze...Asa a inceput proiectul nostru de suflet Lepurush.
Am inceput timid cu o pasiune, masinutele RC, iar incet, incet am incercat sa impartasim din pasiunea noastra si celorlalti. Astfel la inceputul lui 2019 a luat nastere situl Garajulcumasinute.ro . De la masinute OffRoad la utilaje de constructie, toate ne-au captat interesul si ne-au facut sa fim din nou copii, sa ne dorim sa ne jucam.
Ne dorim ca fiecare copil sa cresca frumos, sa invete prin joaca si mai ales sa nu uite sa viseze... de aceea, ne-am propus pe finalul anului 2019 sa deschidem pagina Lepurush.ro, construita in jurul intregii familii.
Punem mult suflet in acest proiect si cautam constant sa va oferim o gama cat mai larga de produse de calitate, care sa fie indragite atat de cei mici cat si de cei mari.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Lepurush!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii