LaraMobile

LaraMobile
Denumirea firmei
T.L. KOM PHONE STORE SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
Brasov, Str.Nicolae Titulescu, Nr.2, incinta Carpatex (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771431992 / 0721434774
2.5
6
0
0
0
8
Despre noi
Echipa MobiStore a inceput activitatea in domeniul furnizarii de servicii de consultanta in telecomunicatii si tehnologia informatiei in urma cu 11 ani. Totul a pornit de la nevoile de comunicatii ale clientilor carora se adreseaza, fie ca sunt din mediul de afaceri, fie ca sunt institutii, fie persoane fizice.

Pe baza experientei acumulate,misiunea noastra este satisfacerea nevoilor utilizatorilor de servicii in telecomunicatii, si impunerea ca brand de referinta pentru acest sector.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre LaraMobile!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
42.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
57.1 %
Toate părerile

Subscriu la ce spunea si Moicata.
Cumpar telefonul, se defecteaza dupa 1 an si jumate, dupa o jumatate de ora de incercat la telefoanele firmei raspunde cineva si imi spune sa il trimit la ei. Eu initial am vrut sa merg la service autorizat de la mine din oras, insa mi s-a specificat raspicat ca trebuie trimis la ei.
Trimit telefonul; dupa 1 saptama si cateva zile de liniste absoluta

 

Buna ziua,

NU CUMPARATI de la acest magazin.

Acest magazin isi desfasoara activitatea cel putin la limita legii, in cazul meu dincolo de ea.
1. Nu respecta legislatia in vigoare cu privire la vanzarea de produse in Romania. Produse livrate fara documente insotitoare in limba romana inclusiv conditiile de utilizare.
2. Atentie garantia insemana inselatorie pe fata, bani platit

 

PIERDERE DE VREME. Am comandat in 28 septembrie un telefon pe acest site, luni 01 octombrie m-au sunat și mi-au spus că telefonul va fi trimis joi 04. 10 ... Suntem în 10. 10 aproape 2 săptămâni de la comanda și nimic, am trimis mail - niciun răspuns, la numerele de telefon nu răspunde nimeni...

 

Am comandat luni un telefon Samsung Note 8, m-au sunat sa-mi confirme ca il au pe stoc, miercuri l-am primit si totul a fost ok.
Multumesc pentru serviciile oferite si promptitudine! Sunt super multumita!

 

LaraMobile (7 luni)

Mulțumim mult pentru apreciere și încredere

Am cautat pe toate siteurile un samsung galaxy j6, aici l-am gasit cel mai ieftin, citind revierurile altora era gata sa nu cumpăr si totuși am comandat acest tel care se specifica că vine in 5zile, rezultat... spre surprinderea mea . A venit in aproximativ 2zile am pus comanda marti si azi joi am primit produsul intact, deci concluzie sunt chiar ok, nu inteleg la cei cu rewier negativ c

 

LaraMobile (7 luni)

Mulțumim mult pentru apreciere și încredere.

NESERIOȘI, Nu recomand! Mai bine dați -vă comandă de pe un sait serios, fără să vă pierdeți vremea cu astfel de oamenii! Deși telefonele sunt sub prețul pieței, NU VĂ PIERDEȚI TIMPUL!
În data de 16. 08. 2018, am dat comanda de un Samsung C 8 64 Gb; mi-au trimis și factura proformă, în condițiile în care la ei scrie ca în 24 h se va da coletul spre livrare, nici astazi 23. 08. 2018 nu

 

LaraMobile (8 luni)

Buna ziua. Este specificat pe site disponibil la comanda. Termen livrare 7-10 zile. Program Callcenter Luni - Vineri: 10:00-18:00.

NESERIOSI. EVITATI! Am comandat un telefon mobil Samsung Galaxy S8. Comanda a venit relativ repede, insa am avut neplacuta surpriza ca in pachet sa fie incarcator pentru priza de UK (cu 3 pini) si nu pentru aceasta zona a Europei. Am incercat sa iau legatura cu cei de la Lara Mobile pentru a-mi da un incarcator pentru prizele noastre, dar nu mi-au raspuns la mesaje si nici la apelurile t

 

LaraMobile (8 luni)

Buna ziua. Este specificat pe site disponibil la comanda. Termen livrare 7-10 zile. Program Callcenter Luni - Vineri: 10:00-18:00.

Neseriozitate totală ! In data de 04. 08. 2018 am comandat , on line, un Samsung Galaxy J7 Max 32GB Dual G615FD și m-au sunat in data de 06. 08. 2018. și mi-au spus că produsul comandat va ajunge la destinație in data de 08. 08. 2018.
In data de 09. 08. 2018. am sunat la firmă să văd care-i situația comenzii mele ?
Mi-au promis că verifică situația și că in cel mai scurt timp voi fi

 

Un magazin care nu prezintă nici un fel de încredere.
Motivul...
Apar pe sit-ul magazinului telefoane la preturi bune... totul OK dar dacă suni nu prea iți răspunde nimeni, iar dacă ai norocul sa dai de cineva ți se va spune ca produsul nu este pe stoc... REVENIȚI SĂPTĂMÂNA VIITOARE.
Exemplu.... Xiaomi Mi Max 2 128GB.
SUCCES LA CUMPĂRĂTURI...

 

LaraMobile (9 luni)

Buna ziua. Este specificat pe site Xiaomi Mi Max 2 128GB disponibil la comanda. Program Callcenter Luni - Vineri: 10:00-18:00.

Comanda 686/22. 06. 2018. Produsul era si culmea este si acum disponibil la comanda . La data de 26. 02. am sunat LaraMobil si mi s-a spus ca trebuie consultati furnizorii si sa sun pe data de 29. 02. Am sunat si mi s-a spus ca nici un furnizor nu mai are produsul. Daca nu mai puteti distribui acest produs de ce il mai tineti pe site. Potentialul cumparator poate afla ca nu mai aveti pro