LaraMobile

T.L. KOM PHONE STORE SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
Brasov, Str.Nicolae Titulescu, Nr.2, incinta Carpatex (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771431992 / 0721434774
2.5
9
0
0
0
16
Despre noi
Echipa MobiStore a inceput activitatea in domeniul furnizarii de servicii de consultanta in telecomunicatii si tehnologia informatiei in urma cu 11 ani. Totul a pornit de la nevoile de comunicatii ale clientilor carora se adreseaza, fie ca sunt din mediul de afaceri, fie ca sunt institutii, fie persoane fizice.

Pe baza experientei acumulate,misiunea noastra este satisfacerea nevoilor utilizatorilor de servicii in telecomunicatii, si impunerea ca brand de referinta pentru acest sector.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre LaraMobile!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
36.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
64.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comandat tlf. samsung galaxy m 30s, pe data de 19. 01. 2020-ora 1100lt/dupa un schimb de msg. email intre noi pe la ora 14: 00lt preluat cda. cu promisiunea ca a doua zi va ajunge in constanta; spre surprinderea mea produsul a ajuns conform cu promisiunea . SPRE SURPRINDEREA MEA PRODUSUL ESTE MULT PESTE ASTEPTARI ASPECT PREMIUM, ECRAN EDGE TO EDGE, AMOLED BUN, CAMERA FOTO EXTRAORDINARA,

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un telefon, a avut un defect, am solicitat un retur și nu am fost contactat pentru acesta și nici nu îi pot contacta telefonic. Între data solicitării returului și data acestui review au trecut aproape 30 zile.

Nu știu cum este magazinul fizic din Brașov, dar online nu recomand, deoarece nu poți comunica cu ei. Într-adevăr comanda a sosit rapid, dar nu am avut contact cu

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un telefon samsung de pe site-ul lor pe data de 22. 07. 2019. Pe site scrie ca orice produs se livreaza in termen de 24 de ore de la preluarea comenzii. Toate bune si frumoase pana aici doar ca realitatea e alta.
Suntem pe data de 07. 08. 2019 si telefonul nu a ajuns la mine. Am renuntat sa mai astept.
Isi bat joc de clienti.
Cei de la Urgent Cargus (firma cu care se co

 
Părerea Cumpărătorului

TEAPA! !! Am trimis un telefon in garantie cu 2 probleme si l-am primit dupa 2 saptamani inapoi exact la fel cu garantia anulata sub pretextul ca telefonul prezinta urme de socuri mecanice. Motivul invocat nu are nici o treaba cu realitatea, telefonul este impecabil din punct de vedere estetic, find tot timpul protejat de carcasa si folie protectie ecran. Bineinteles ca nu raspunde nimen

 
Părerea Cumpărătorului

Niciun numar de telefon de la suport clienti nu functioneaza. telefoanele lor sunt destinate altor piete, nu EU. sunt de calitate mai slaba, uneori chiar si in caracteristicile oficiale.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un telefon Samsung A6 de la ei, anul trecut.
Tel s-a defectat si am incercat sa sun la ei. numarul din factura este dezactivat .
L-am dus in service ul autorizat Samsung din localitatea unde am domiciliu . iar raspunsul a fost simplu... telefonul provine din Kuweit. nici un service din tara nu repara telefoane aduse din afara UE. deci garantia este nula.
Defectul telefo

 
Părerea Cumpărătorului

Nu sunt de incredere mint! !! !! !! !

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un Samsung A50 Black pe data de 14. 06. 2019. Astazi 21. 06. 2019 data in care va scriu n-am primit nici o veste despre acest telefon, nici cand ajunge in tara, nici daca e pe stoc desi mi s-a promis ca va ajunge un lot de telefoane miercuri 19. 06. 2019. Am incercat sa ii contactez telefonic pe 20. 06. 2019 nu mi-a raspuns nimeni la cele 2 telefoane pe care le au pe site. To

 
Alex Lovcicov

Buna ziua, recomand acest magazin, ca fiind de incredere, am comandat mai multe telefoane , ultimul fiind comandat in data de 27 mai destul de tarziu, primit astazi, totul in regula.

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte prompți, am dat comanda electronică, pentru un telefon Samsung Galaxy M50, pe data de 27. 05 la ora 17 și am primit coletul pe data de 19. 05 la ora 11.