Land Toys

Danco Trade Facility SRL
Anul fondarii:
2015
Despre noi
Magazinul online Land Toys comercializeaza numai o gama larga de articole originale pentru copii care indeplinesc standardele de Calitate, Siguranta si Satisfactie.

Depunem eforturi sustinute sa va punem la dispozitie cele mai noi si cele mai bune produse. Selectia produselor comercializate de catre Land Toys este riguroasa, astfel incat sa va putem oferi doar acele produse care sunt utile, aduc un plus de valoare si sunt sigure 100% pentru utilizare.

Oferta de produse acopera cele doua categorii principale de articole destinate copiilor: Produse pentru Copii si Produse pentru Bebelusi, astflel incat asiguram o gama larga de produse in functie de varsta si necesitati, de la nastere pana la adolescenta.

Va asiguram de faptul ca ne respectam clientii si facem tot ce este posibil astfel incat sa fiti multumiti de serviciile oferite de Land Toys.

Multumim si va asteptam sa cumparati de la noi!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Land Toys!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii