Land Toys

Land Toys
Denumirea firmei
Danco Trade Facility SRL
Anul fondarii:
2014
Tel.:
0733 11 44 88
Despre noi
Stimati Clienti,

Va multumim pentru interesul acordat si intentia de cumparare.

Magazinul online Land Toys comercializeaza numai o gama larga de jucarii originale care indeplinesc standardele de Calitate, Siguranta si Satisfactie.

Depunem eforturi sustinute sa va punem la dispozitie cele mai noi si cele mai bune produse. Selectia produselor comercializate de catre Land Toys este riguroasa,

astfel incat sa va putem oferi doar acele produse care sunt utile, aduc un plus de valoare si sunt sigure 100% pentru utilizare.

Oferta de produse acopera cele doua categorii principale de articole destinate copiilor: Produse pentru Copii si Produse pentru Bebelusi astflel incat asiguram o gama larga de produse in functie de varsta si necesitati, de la nastere pana la adolescenta.

Deasemenea, adiacent magazinului Land Toys, va punem la dispozitie magazine exclusive cu Jucarii LEGO, Jucarii Playmobil si Machete Revell, astfel incat fanii, si nu numai, ai acestor producatori renumiti, sa aiba la indemana o experienta placuta si inedita de cumparare.

Va asiguram de faptul ca ne respectam clientii si facem tot ce este posibil astfel incat sa fiti multumiti de serviciile oferite de Land Toys.

Multumim si va asteptam sa cumparati de la noi!

Cu stima,

Magazin Land Toys
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Land Toys!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii