iPon Computer

iPon Computer
Denumirea firmei
ArtOrange Kft.
Anul fondarii:
2005
Adresa:
1112 Budapesta, Oltvány árok 34. 1. em. 2. (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+360000000
4
14
6
0
0
5
Despre noi
Furnizor de echipamente IT, Divertisment, Software şi uz casnic
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre iPon Computer!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
56.0 %
24.0 %
0.0 %
0.0 %
20.0 %
Toate părerile

Am comandat o placă de bază joia a sosit luni. Produsul ok. Destul de seriosi

 

Niste tepari, au trimis un HDD defect si unul bun, le am pus poze atasate din NAS cu defectul si bad blocks pentru HDD achizitionat de la ei, a durat aproape 3 saptamani sa imi trimita curierul de garantie, dupa ce am solicitat de 3 ori acest lucru, am ambalat HDD in ambele pungi cu bule trimise de ei, raspunsul celor de la garantie a fost ca nu am ambalat corespunzator HDD si ca nu poa

 

am comandat:
SAMSUNG 500GB 970 EVO M. 2 PCIe M. 2 2280 MZ-V7E500BW (Basic garanţie) --- 516. 38 RON NET --- 614. 49 RON BRUT
cu transport am ajuns la un total de 649 RON, mai ieftin decat orice alt magazin.
Am dat comanda intr-o zi de marti si luni a ajuns in Constanta. Mi-a venit impachetat intr-un plic, ssd-ul era sigilat ok in cutie...

Le-am trimis mail sa ma lamuresc despre

 

Foarte multumit . Am comandat un Samsung Evo 960 250gb cu 60 de lei si o susrsa PC care la noi nici macar nu se gaseste in magazin. Gama foarte larga de produse . Livrarea a durat 4 zile lucratoare .

 

Magazinul declara ca ar fi in Ungaria, cu tva-ul de acolo. Am dorit sa cumpar produse pe firma de la ei, care ar fi fost cu 0% TVA (cumparaturi intra-comunitare).
La verificarea facturii proforme, am observat ca au un CUI cu RO* in fata. Persoana de contact, mi-a raspuns foarte generic dand mult loc de interpretat. A insistat sa platesc valoarea fara TVA, sustinand ca ar factura din Un

 

Am comandat miercuri, vineri dimineata ajunse deja coletul. Pretul era cu 100 de lei mai avantajos ca in orice alt magazin pe care l-am gasit.

Prompti si profesionali. Recomand.

 

Foarte OK! Am comandat un aspirator Dyson care in țara cel mai mic pret era 1550 RON iar la ei l-am găsit cu 1065 RON (diferența de 500 RON) ! L-am comandat duminica , luni au procesat comanda iar miercuri am avut aspiratorul acasă la Timisoara!

 

Nu recomand magazinul iPon
Am comandat un monitor, alegarea magazinului IPon am făcut-o stric pe baza preșului cel mai mic.

IPon a confirmat pe e-mail expedierea comenzi, dar nr AWB indicat nu este eronat.
Până astăzi (12 zile după plasare comenzii) , nu am primit produsul, iar IPon încă nu a furnizat detalii cu privire la cauzele întârzierii, a AWB-ului greșit și o dată estimată

 

LG 27UD88-W
Am cumparat acest produs cu 2. 395 lei cu 1. 000 de lei mai putin decat la noi. Surpriza a fost ca in 2 zile a si sosit monitorul. Foarte multumit , in prima zi raspunsuri in cateva minute pe mail la intrebarile mele, notificare in acea zi când a fost expediat. Urmarirea cu AWB a coletului in ambele tari.

 

Am comandat un monitor Samsung de 28 uhd.
Am ales acest magazin online dupa ce am citit parerile de bine ale celor dinaintea mea, desi pe piata l-am gasit la un pret cu 100 lei mai mic, in mai multe locuri.
Produsul a ajuns la Arad in 3 zile, asa cum au spus. Totul a decurs frumos .
Recomand si eu, la randul meu acest magazin.