iNutrition

iNutrition
Denumirea firmei
SC I-NUTRITION SRL
Anul fondarii:
2013
Adresa:
557220 Sibiu, Str. Distributiei nr.1 (Nu este punct de preluare)
Skype:
Tel.:
0722460923
Despre noi
Bine ați venit la i-Nutrition!

Vă punem la dispoziție o gamă variată de suplimente nutritive pentru masa musculara și culturism, produse pentru slăbit, accesorii și articole de fitness și culturism.

i-Nutrition.ro colaborează cu cei mai renumiți producători americani și europeni precum Optimum Nutrition Whey Gold Standard, BSN, Olimp Sport Nutrition, Dymatize, Universal Nutrition și Quest pentru a introduce cele mai bune suplimente nutritive și produse de slabit din lume pe piața din Romania.

Vă oferim un sortiment bogat de suplimente nutritive pentru culturism și produse din categoriile creatina, proteine pentru masa musculara, aminoacizi, aminoacizi lichizi, BCAA, produse energizante, oxid nitric, carbohidrați, glutamină, arginină, batoane proteice, produse pentru arderea grăsimilor ce duc la slăbirea și definirea corpului, l-carnitină, vitamine și minerale precum si diverse accesorii pentru fitness si culturism de cea mai bună calitate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre iNutrition!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii